024 / 257 257 Szabadka, Karađorđe út 2

Mi is az ADSL?

Legyen online 24 órát megkötések nélkül

ADSL  (Asymmetrical Digital Subscriber's Line = Asszimetrikus Digitális Előfizetői Vonal) egy olyan technológia, amely lehetővé teszi az Ön számára, hogy nagyon gyors internet elérése legyen a meglévő telefonvonalán keresztül, és ezzel egyidőben telefonálhat is.


Melyek az ADSL legfőbb előnyei?

  • Rendkívül gyors Internet. Igényeitől függően különböző sebességek közül választhat.
  • Korlátlanul letölthető adatmennyiség a letöltött fájlmennyiségtől, illetve ténylegesen az interneten töltött időtől függetlenül fix költséggel vehető igénybe.
  • Telefonálhat és internetezhet egy időben! Az internet nem foglalja le a telefonvonalát, így akár egész nap online lehet, és ez nem növeli telefonszámláját.


Mire van szükség az ADSL-hez?

  • Analóg telefonvonalra vagy ISDN vonalra. A szolgáltatás nem használható az ikerrel, FM-mel vagy PCM-mel rendelkező telefonvonalakon.
  • ADSL modemre/routerre - melyet a TippNet INGYENESEN biztosít Önnek használatra a havi előfizetése mellé.
  • Hálózati kártyára a számítógépén.


Igényelje azonnal online jelentkezési lapunkon!

Match

Csomag


 

Az ügyfélszolgálatunk leellenőrzi, hogy van-e szabad kapacitás az Önhöz tartozó telefonközpontban (ez általában egy-két munkanapon belül megtörténik) és ezek után tájékoztatjuk Önt a megadott telefonszámon. Amennyiben van lehetőség ADSL-re, megkérjük, hogy jöjjön el a Tippnet ügyfélszolgálatára, vagy ADSL partnereink egyikéhez, ahol aláírhatja a szerződést, és az első hónap befizetése után, kézhez kapja az Ön számára beállított ADSL routert.

Amennyiben szeretné élvezni a TippNet magas minőségű  ADSL szolgáltatásait, első lépésként csupán annyit kell tennie, hogy kitölti ezt a jelentkezési lapot. Az ügyfélszolgálatunk leellenőrzi, hogy van-e szabad kapacitás az Önhöz tartozó telefonközpontban (ez általában egy-két munkanapon belül megtörténik) és ezek után tájékoztatjuk Önt a megadott telefonszámon a további teendőkről.

Amennyiben minden rendben van, megkérjük, hogy jöjjön el a TippNet ügyfélszolgálatára, vagy ADSL partnereink egyikéhez, hogy aláírja a szerződést, és befizesse a szolgáltatás díját az első hónapra, valamint, hogy átvegye a megfelelő, előre beállított  ADSL  eszközt.