024 / 555 765 Szabadka, Karađorđe út 2

Akciós tavaszi nagytakarítás

Itt a tavasz!

Évente egyszer nem árt rendet tenni a házunk táján. Nem csak a kertben vagy a lakásban kell ilyenkor nagytakarítást végezni, hanem a számítógépben is. Egyszer az évben ki kell tisztítania, kidobálva a merevlemezen található kacatokat, rendbe rakva az idővel összekuszálódó mappaszerkezetet, és kipucolva a Windows felesleges folyamatait.

Nálunk csak 890 dinárért felkészítheti számítógépét az új évszakra. Dobjon ki mindent, amire nincs szüksége! A számítógép portalanítása, vírusirtása, és az operációs rendszer karbantartása most kedvező áron a TippNetben!

Ha nem tartja rendben a számítógépét, és nem végzi el bizonyos időközönként a szükséges karbantartási műveleteket, könnyen szembesülhet a gép teljes lelassulásával, illetve az olyan üzenetek gyakori megjelenésével, melyek a tárhely szűkösségére panaszkodnak.

Itt az ideje, hogy számítógépének kicsit több figyelmet szenteljen! Ezt az időigényes, aprólékos munkát bízza szakembereinkre! Számítógépe a legjobb kezekben lesz. Az akció márciusban és áprilisban érvényes.