024 / 555 765 Szabadka, Karađorđe út 2

Gyűjts pontokat - szerezz ajándékokat

Amikor a TippNet üzletében vásárol, vagy Internetet fizet be bármely TippNetes befizetőhelyen Vajdaságszerte, automatikusan pontokat kap. Az így összegyűjtött pontokat beválthatja értékes nyereményekre, Internetre, vagy kedvezményekre.
 


Hogyan kaphatok pontokat?

  • Internet vásárlással - Ha Ön a TippNet üzletében, bármely befizetőhelyünkön, vagy SMS-en keresztül TippNet Internetet vásárol, a befizetett értéktől függően pontokat kap, melyek automatikusan jóváíródnak az Ön számára.
  • Számítógépek, és egyéb kiegészítők vásárlásával. A TippNet üzletében számos számítástechnikai terméket kínálunk igen kedvező áron, ráadásul most minden vásárlásnál pontokat is kap, melyeket azonnal rendelkezésére bocsátunk.
  • Egyéb szolgáltatásaink igénybevételével - webhosting, számítógépek javíttatása, domain regisztráció, stb.

 

Hogyan nézhetem meg az egyenlegem?

Az összegyűjtött pontjainak számát bármikor megtekintheti a Userinfo-ban: a TippNet kezdőlapján a megfelelő mezőkbe írja be felhasználói nevét és jelszavát, és kattintson a Userinfo gombra. 


Mire válthatom be pontjaimat?

Pontjait bevállthatja:

  • Internetre - megteheti a Userinfoban. Az átváltási árfolyamot megtekintheti ITT

  • Ajándéktárgyakra - a folyamatosan frissülő listát megtekintheti ITT.

  • Kedvezményre - A TippNet üzletében történő 500 dinár feletti áruvásárlásnál, a vásárlás értékének legfeljebb 10 %-áig, 1 pont = 1 dinár árfolyamon.

 A pontokért történő vásárlás értke után nem járnak további ajándék pontok.


Hogyan kaphatok pontgyűjtő kártyát?

Pontgyűjtő kártyát a TippNet ügyfélszolgálatán igényelhet személyesen a felhasználói név, és jelszó megadása, valamint a személyigazolvány felmutatása mellett. Ha már rendelkezik pontgyűjtő kártyával, a személyigazolvány felmutatása nem szükséges a vásárlásoknál.


Van több felhasználói nevem, összevonhatóak-e a pontjaim?

A pontok nem összevonhatóak, de Ön minden felhasználói nevéhez igényelhet egy pontgyűjtő kártyát.


Nem szabadkai lakos vagyok. Akkor is élvezhetem a pontgyűjtés előnyeit?

Természetesen! Az ország bármely részében történő TippNet Internetes befizetés esetén, a pontok automatikusan jóváíródnak az Ön egyenlegén, a Userinfoba történő bejelentkezés után pedig be is válthatja őket Internet órákra vagy megabytokra - az ország bármely részéről. Ha pedig Szabadkán jár, forduljon be hozzánk... :-)