024 / 555 765 Szabadka, Karađorđe út 2

Előfizetés folyószámlára

Fizesse be internet számláját postai/banki befizetőlappal

Internetes csomagját befizetheti banki átutalással is. Ezt megteheti a hagyományos módon egy kitöltött befizetőlappal egy postahivatal vagy bank tolóablakánál vagy még egyszerűbben az Ön bankjának e-banking vagy mobilbankig szolgáltatásán keresztül. 
 


Segítünk Önnek helyesen kitölteni a befizetőlapját!

A befizetőlap helyes kitöltéséhez segítséget kap ha a felhasználói nevével belép az ügyféloldalunkra. Erre azért van szükség, hogy figyelembe véve az aktív szerződését, csomagját és esetleges kedvezményét a megfelelő befizetőlap mintát készítsük el Önnek.

 
 
A banki átutalással befizetett internetcsomag automatikusan jóváíródik Önnek amint megkapjuk bankunktól az átutalásról szóló jelentést. Az átutalási folyamat időtartamára nincs kihatásunk ez az adott posta- vagy bankfióktól függ és néhány órától 1-2 napig is eltarthat. A fentieket figyelembe véve azt javasoljuk, hogy előfizetését ne hagyja az utolsó napra, nehogy az átutalás késése miatt Internet nélkül maradjon.
Userinfo

 
Mivel a befizetések feldolgozása automatikus, a fenti módon átutalt befizetéseket lefaxolt befizetőlappal vagy telefonos bejelentésre nem tudjuk előre beírni.