024 / 555 765 Szabadka, Karađorđe út 2

Online regisztráció

Regisztráljon hazai domaint csak néhány lépésben!

Védje le a saját cégét, vagy termékét!

Az Ön kényelmének érdekében automatizáltuk a szerbiai domainek regisztrációját, ezért ezt most akár a foteljéből is megteheti.

Mindössze néhány egyszerű és gyors lépésben válassza ki a megfelelő domaint, és regisztrálja le - mielőtt valaki elvinné az orra elől! A Tippnetnél most lehetősége van online leregisztrálni a szerbiai domaineket, valamint hozzá igényelni minőségi hoszting csomagjainkat. A fizetés kártyával, vagy banki átutalással is történhet.

A hazai internet domainek számos előnye van. Egy nemzeti domain a belépő egy ország adott piacára. A nemzeti domainek előnyt élvesnek a helyi keresésnél, továbbá megvédik az online identitását, a vállalatának nevét, termékét, márkáját, szolgálattását, vagy ötletét.

Ne várja meg, hogy valaki más elvigye Ön elől a jó domain címet! Regisztrálja le azonnal!

Online regisztráció
Kérjük, hogy a kérdőívet valós és pontos adatokkal töltse ki! Személyes adatait írja úgy ahogyan azok személyi igazolványában vagy cégbejegyzési kivonatában szerepenek. A kitöltéshez latin betűket és magyar vagy szerb ékezetes betűket használhat.
Használja az angol ábécé betűit, számokat és kötőjelet (-)!
Szeretne-e domain hoszting szolgáltatást vásárolni a domainhez?
A domain hoszting szolgáltatás tárhelyet biztosít az Ön weboldala számára, elérhetővé teszi azt az interneten, e-mail címeket, adatbázist stb. kínál. Az egyes hoszting csomagok paramétereit leellenőrizheti itt.
év
5% kedvezmény 5-9 évig
10% kedvezmény 10 évre
Mielőtt domainje lejárna, a TippNet e-mail értesítést küld Önnek, az adminisztratív kontakt személy e-mail címére, és idejében meghosszabbíthatja azt.

DNS szerverek

Domain tulajdonos adatai

Domain tulajdonos adatai

Adminisztratív kontakt személy

Technikai kontakt személy

Fizetés


Összeg 0 RSD