024 / 257 257 Szabadka, Karađorđe út 2

.rs domainek

Használja ki az .rs és .srb domainek előnyeit

A Tippnet a szerbiai .rs és .srb domainek hivatalos regisztrátora!

Vásároljon honlapcímet vállalatának, termékének, szolgáltatásának, vagy ötletének - és védje le márkanevét online is.
A Tippnetnél regisztrálhat rs, co.rs, in.rs és egyéb végződésű domeneket.

Hazai domain (honlap cím) egy vállalat jelenlétét mutatja az adott piacon. Biztosan feltűnt már Önnek is, hogy mennyi világmárka van jelen a szerbiai piacon, helyi domain névvel. Gondoljunk csak a Google-ra. Az sem elhanyagolható tény, hogy a Google a keresési találatok megjelenítésénél előnyben részesíti a helyi domainnel rendelkező weboldalakat.

A  szerbiai domainek még mindig elérhetőek, és sok-sok érdekes és szabad domain cím áll az Önök rendelkezésére. Azzal, hogy leregisztrál egy hazai domaint, megvédi az üzletének, márkájának, termékének/szolgáltatásának vagy ötletének identitását a szerbiai internet térben.
 

 

 

ÚJDONSÁG! - .RS IDN domének

 

A Domain regisztrációt nagyon gyorsan és egyszerűen elvégezheti. Ha személyesen szeretné, jöjjön el a Tippnetbe, Szabadkán a Karađorđe út 2-es szám alá, vagy megteheti online is mindössze néhány lépésben. 

A domain címek regisztrálásával kapcsolatos információkért hívja a 024/556-400-as telefonszámot munkaidőben, vagy írjon e-mailt a noc@tippnet.rs címre.

 

Hogyan regisztrálhatok .rs domaint?

Amennyiben a domain cím tulajdonosa jogi személy lesz (azaz vállalat vagy szervezet), akkor kérjük hozza magával az APR határozatának másolatát a vállalat/szervezet alapításáról. Amennyiben mint magánszemély regisztrálja a domaint, akkor elég a személyigazolványának a fénymásolata.

Ezen az oldalon ellenőrizze le, hogy a domain, amelyet szeretne megvásárolni, szabad-e, nézze meg az árát, nyomtassa ki, és töltse ki a kérvényt, és hozza el a fenti dokumentumokkal együtt a Tippnetbe. A domain az Öné!

Domain név:


Regisztráljon hazai domaint online!


 

RS domain éves bérleti díj

Domain Ár
.in.rs domain 600 din
.co.rs domain 960 din
.org.rs domain 960 din
.edu.rs domain 960 din
.rs domain 2.280 din
A tulajdonos adatainak titkosítása 600 din
Tulajdonosváltás 660 din
.срб domain 840 din
.од.срб domain 540 din
.пр.срб domain 540 din
.обр.срб domain 540 din
.орг.срб domain 540 din

Általános információk:

A domainek regisztrációja az rsTLD regiszteren keresztül a következő címeken lehetséges:

  • .rs - bárki számára elérhető
  • .co.rs - vállalatok számára
  • .org.rs - regisztrált szervezetek számára
  • .edu.rs - oktatási intézményeknek és szervezeteknek
  • .in.rs - magánszemélyek részére
  • .ac.rs (delegálva) - felsőoktatási intézményeknek
  • .gov.rs  (delegálva) - állami szervezeteknek

 

Ki regisztrálhat .rs domaint:

  • szerb állampolgárságú fizikai vagy jogi személyek;
  • külföldi fizikai vagy jogi személyek;

A RNIDS a domaint egy helyesen kitöltött kérvény alapján ítéli oda, amelyet a kérelmező ad át, a hivatalos regisztrátorokon keresztül. Ön tetszés szerint regisztrálhat egy vagy több domaint, és mindegyikhez külön igénylő lapot kell kitöltenie.

Az igénylő lap aláírásával Ön elfogadja az .rs domain regisztráció szerződésének általános feltételeit.

A kérelmező köteles a kérelmezési folyamatban helyes és hiteles adatokat megadni magáról, az adminisztrációs és technikai kapcsolattartó személyéről, valamint a elsődleges és másodlagos DNS szerverről. A domain regisztráció 1-től 10 évig terjedhet, természetesen ez bármikor meghosszabbítható. Az ügyfél köteles az igénylő lap átadásakor előre megfizetni az igényelt domain regisztrációs díját. A nemzeti domainek regisztrációjának általános feltételei

A RNIDS (Registar nacionalnog internet domena Srbije - Szerbiai Nemzeti Internet Domain regisztrátor) , egy független, nonprofit, szakmai szervezet, amely azért jött létre, hogy a nemzeti internet domainekek, mint az .rs és .srb végződésűek kezelését elvégezze.

A nemzeti domainek regisztrációjának Általános Szerződési Feltételei.