024 / 257 257 Szabadka, Karađorđe út 2

E-mail beállítások

Ahhoz, hogy használhassa a Tippnet e-mail szolgáltatását, elég ha a következő beállítási paramétereket ismeri:


Az Ön e-mail címe

Ez a következőképp néz ki: felhasználói_neve@tippnet.rs

Például: ha az Ön felhasználói neve zpeter, akkor az e-mail címe: zpeter@tippnet.rs


Az Ön jelszava

Felhasználó név nyitásakor a TippNet ügyfélszolgálatán vagy befizetőhelyeink egyikén Ön választ egy tetszőleges jelszót. Ekkor Ön kap egy kártyát, amin szerepel a felhasználói neve és a jelszava is. Érdemes ezt a lapot megtartani.

A megadott jelszóra szüksége lesz az internetre való csatlakozáshoz, és a tippnetes címére érkező e-mailekhez való hozzáféréshez is.

FONTOS:  nagyon vigyázzon a jelszavára, ne adja meg harmadik személynek.


Webmail

A TippNetnél lehetősége van rá, hogy elolvashassa e-mailjeit bármikor, bárhonnan, még akkor is, ha nincs a saját számítógépénél.  Ehhez annyit kell tennie, hogy a TippNet honlapjának kezdőlapján, a jobb felső sarokba bírja a megfelelő mezőkbe a felhasználói nevét és jelszavát, és rákattint a webmail gombra. A webmail használatához semmilyen más beállításra nincs szüksége.

 Mail szerverek

A levelező programok használatához (például Outlook Express, Outlook, Thunderbird, stb) be kell írni a  TippNet mail szervereinek nevét.

A bejövő levelek szerverének neve (POP3 szerver): pop3.tippnet.rs

Az elküldött levelek szerverének neve (SMTP szerver): smtp.tippnet.rs

Amennyiben nehézsége támad a levelező program beállításánál, használhatja webmailünket, vagy segítségért fordulhat ügyfélszolgálatunkhoz a 024/555-765-ös telefonszámon.