024 / 555 765 Szabadka, Karađorđe út 2

Miért válassza a Tippnet web hosztingot?

A TippNet szinte a kezdetektől nyújt jó minőségű és megbízható tárhelyet a honlapoknak. Ma a TippNet web szerverei több száz weboldal számára nyújtanak otthont, a kis személyes honlapoktól kezdve a nagy látogatottságú összetett weblapokig.


Miért érdemes a TippNet tárhely szolgáltatását választania?

A TippNet a honlap tulajdonosok megbízható, komoly és hosszú távú partnere. Különösen fontos ez a helyi vállalkozások számára, amelyek értékelik a tényt, hogy a honlapjuk szervere Szabadkán található, és nem a világ másik oldalán.


A TippNet tárhely szolgáltatásának néhány előnye:

  • A szervereink nagyon erősek, 4 magos Intel proceszorokkal rendelkeznek, és több mint elegednő memóriával, így gyorsan és hatékonyan szolgálják ki az egy időben érkező nagyszámú kérést.
  • Nagy sebességű optikai linkkel csatlakozunk a világhálóhoz, ami a honlapokat gyorsan és könnyen elérhetővé teszi
  • Tökéletes technikai feltételek - klimatizált szerver szoba, szünetmentes áramellátás
  • Folyamatosan figyeljük a szervereink teljesítményét és működését
  • Bármilyen hiba esetén azonnali reagálás és hibaelhárítás – ne felejtse el: a mi adminsztrátorainkat a szervertől csak egy üvegfal választja el, nem a fél világ...
  • A hoszting csomagok széles választéka, amelyek között biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt

Tartozzon Ön is a TippNet tárhely szolgáltatását igénybe vevő nagy számú ügyfelünk közé. Nézze meg hosting csomagjainkat, és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt, és ha már itt van, akkor tekintse meg, hogyan segíthet Önnek a TippNet web csapata abban, hogy a honlapja a legjobb, legszebb és leglátogatottabb legyen az interneten.

 

Online domain és hoszting regisztráció