024 / 555 765 Szabadka, Karađorđe út 2

Internet és TV egy csomagban


A gyors és megbízható Internet mellé a TippNet eljuttatja otthonába a televíziózás új dimenzióját, hogy az minden eddiginél gazdagabb élményt nyújtson a családnak. 

Válogasson kedvére a legjobb hazai és külföldi TV csatornák széles kínálatából! Minden ami a televíziózás színvonalát a maximumra emeli: film- és sorozat-, ismeretterjesztő, hír-, gyerek- és sportcsatornák... 

 

Nézze meg a TV csatornák kínálatát! 
 

NET + TV + TEL


Újdonság!

Gyors és megbízható Internet + TV + telefon szolgáltatás az egész családnak. Hozd ki a legtöbbet a csomagodból.

Internet + TV + telefon szolgáltatásunk, azaz új Astra MIX csomagunk havonta mindössze 2697 dinár.

 

Jelentkezzen azonnal 


 

Értesítések

Post paid

Tisztelt felhasználók!

Értesítjük Önöket, hogy 2019.08.01-étől a TippNet kft hivatalosan is a belgrádi Astra Telekom része lett.

SMS befizetésék

Tisztelt Felhasználóink,

Értesítjük Önöket, hogy 2016. augusztus elsejével megszűnik az Internet csomagok SMS útján történő befizetésének lehetősége. Internet csomagjaikat a továbbiakban befizethetik ügyfélszolgálatunkon, befizetőhelyeinken, Interneten keresztül bankkártyával, valamint postai vagy banki átutalással. Elnézésüket kérjük az ezzel járó kellemetlenségért.

TippNet

Új 5G csomagok

2016. április 11-étől váratlan gyorsulással lepjük meg! Max Net 10, Max Net 12 és Max Net 15 csomagok közül dönthet, és kedvező áron internetezhet. Új csomagok, régi árak! Részletek...

20 éve az Ön partnere

20 éve az Ön partnere az interneten


A Tippnet az első szabadkai internet szolgáltató. Jelenleg az internet elérések legnagyobb választékát kínálja, és piacvezető a teljes régióban.

A Tippnet ez mellett foglalkozik még számítógépek és számítástechnikai kellékek értékesítésével, szoftverek eladásával web oldalak készítésével, web hosztinggal, hazai és külföldi domainek regisztrációjával. A Tippnet teljes körű szolgáltatást nyújt a számítástechnika világában, kiváló támogatással, szaktudással rendelkezik, és ezáltal ügyfelei számára megbízható és hosszú távú partnert jelent.

Ez a mi történetünk