024 / 257 257 Szabadka, Karađorđe út 2

Online Registracija Domena

Client: TippNet

Url: www.onlineregistracijadomena.rs

Az onlineregistracijadomena.rs a Tippnet mikrosite-ja. Ez egy specializált oldal, amely a szerbiai domenek online regiszrációjával foglalkozik. A honlapon megtalalálható minden információ, ami a regisztrációhoz, valamint az ehhez kapcsolódó hoszting szolgáltatás igénybevételéhez szükséges.

 

A honlap tartalmaz egy rövidített árjegyzéket, és egy modult, mely lehetővé teszi a szabad domainek keresését. A regisztráció mindössze néhány lépédbrn elvégezhető online, amihez eddig személyesen el kellett jönni a Tippnet üzletébe. Az oldal minimál stílusban készült - mint minen mikrosite - de minden információt tartalmaz, ami a regisztráció és a hoszting megvásárlásához szükséges.

 

Pásztor Bálint honlapja

Client: Pásztor Bálint

Url: www.pasztorbalint.rs/

Pásztor Bálint, a VMSZ parlamenti képviselőjének honlapja.

A honlapon megtalálható: interaktív eseménynaptár, Pásztor összes parlamenti felszólalása, a vele készült újságcikkek, valamint a rádiós és televíziós szerepléseinek hang- és képanyaga.

 

A honlapon található a képviselő blogja is, amelyet rendszeresen vezet, valamint a nagyon népszerű kérdések-válaszok funkció, ahol a honlapra látogatók feltehetik kérdéseiket, amelyeket Pásztor rendszeresen és nagyon gyorsan meg is válaszol. A honlapra látogatók regisztrálhatnak is, és jelentkezhetnek a levelező listára.

Jopajtas

Client: Jopajtas

Url: www.jopajtas.com

A  Jó Pajtás eghy hetente megjelenő, magyar nyelvű gyermeklap. Az oldal vidám, kifejezetten gyermekeknek való dizájnnal jelenik meg, de minden funkcióval el van látva, ami egy tökéletes web megjelenéstől elvárható.

 

Az oldal szerkesztői egyszerűen változtathatják, szerkeszthetik az online tartalmakat. Csak néhány klikkel feltötlhetik az új lapszámokat elektronikus formában. Az oldal bőséges képgalériát tartalmaz, amelyek nagy felbontású képekkel, gyerekek munkáival vannak tele. Ezen kívül megtalálhatóak a hírek, és események rovatok is.

AgCo

Client: AgCo d.o.o.

Url: www.agcodoo.rs

Az AgCo vállalat mezőgazdasági szolgáltatásokkal és tanácsadással foglalkozik. Az oldal egyszerű, az információk elérésére helyezi a hangsúlyt,  a modern technológiák segítségével.   

 

A megrendelő egy responsive, modern dizájnt választott, amely modern  funkciókkal van ellátva, miközben egyszerű, telitsztult, és a megfelelő információk megtalálására helyezi a hangsúlyt. Az oldal a célcsoport igényeihez lett igazítva.