024 / 555 765 Szabadka, Karađorđe út 2

Rólunk

Kik vagyunk?


A Tippnet az idén ünnepli 20. születésnapját! Ma 19 fő erősíti csapatunkat, hogy tudásukkal, szorgalmukkal, jellemükkel hozzájáruljanak e helyi vállalat sikeréhez. És ahogy kezdődött...

... sok-sok évvel ezelőtt, 1996-ban, mikor Miskolczi József, szabadkai vállalkozó, eltántoríthatatlanul ragaszkodott álmához, és megalapította az első szabadkai internet szolgáltatót, egész Jugoszlávia területén az elsők között. Ma már a Tippnet a régió vezető internet szolgáltatója. A kezdeti BBS hálózati időkből kinőttünk egy több mint 10 000 elégedett internet felhasználót számláló vállalattá.

A TippNet úttörő volt a drótnélküli internet bevezetésében, és fejlesztésében Szabadkán és környékén. 9 év óta folyamatosan fejlesztjük a rendszerünket, és hálózatunkat, aminek köszönhetően sikerült kiharcolni, és a mai napig megtartani vezető pozíciónkat ezen a területen.

Az ADSL szolgáltatás bevezetése az internet hozzáférés fejlesztésének egy következő lépése volt.

Az internet szolgáltatás mellett a vállalat tevékenységi körébe tartozik a számítógépes hálózatok kivitelezése és karbantartása, számítógépek összeszerelése, árúsítása és karbantartása, számítógépes alkatrészek árúsítása, szoftverek fejlesztése és árúsítása, honlapok kidolgozása, web hoszting, hazai és nemzetközi domenek regisztrálása, és egyéb tevékenységek.

 

A Tippnetben ma teljes informatikai szolgáltatások teljes körét kínáljuk - a "mindent egy helyen" elv alapján, ami garantálja a minőséget, és időt spórol Önnek!

 

 

Mivel foglalkozunk?


Minőségi internet szolgáltatást juttatunk el családi házakba, vállalatokba, telephelyekre, üzletekbe, és egyéb üzleti egységekbe, ahol stabil és gyors internet kapcsolatra van szükség.

Honlapok kidolgozásával is foglalkozunk évek óta. Manapság már kötelező minden vállalat számára jelen lenni a virtuális világban. Mi itt vagyunk ügyfeleink számára, hogy a legjobb színben tüntessük fel vállalkozásukat, termékeiket/szolgáltatásukat vagy öteleteiket a weben.

Mi az, ami megkülöböztet bennünket a minőséges szolgáltatáson és a kedvező árakon kívül? Megbízhatóság. Tapasztalat. Tradíció.

 

Az elégedett felhasználó - eddig is, és ezután is ez áll munkánk, és fejlesztési terveink középpontjában. Számunkra minden felhasználó fontos, a "kicsiktől" kezdve, akiknek az internettől szerény elvárásaik vannak, egészen a "nagyokig", akiknek folyamatos, és többrégű technikai támogtaásra van szükségük, akiknek a mi szolgáltatásainktól függ az, hogy hatékonyan elvégezzék az üzleti folyamataikat.

A helyi internet szolgálató jellegünkből mi előnyt kovácsoltunk! Előnyt, melyeket élvezhetnek a felhasználóink, akik az állandó technikai támogatásunkat igénybe vehetik, mert rejlik az erőnk.