024 / 555 765 Subotica, Karađorđev put 2

  Internet krojen za Vas

  Mapa pokrivenosti - 5G/WiFi

  Legenda:   2.4 GHz i 5G 2.4 GHz

  Shop

  Za one koji poznaju igru


  Marvo M319   

   

  Optički gaming miš, sa podesivom rezolucijom u čak 4 nivoa, i sa 6 tastera. Ergonomski dizajniran i pogodan za igranje, ali i za ozbiljan rad. Po sjajnoj ceni od 1.190 dinara u TippNet prodavnici. Za onu koji poznaju igru i koji u njoj uživaju, pripremili smo bogat izbor gejmerske opreme! Posetite nas.    

   

  Samo 1.190 dinara

   

  Obaveštenja

  Radovi na mreži

  Zbog planiranih radova u mreži Telekoma Srbija, doći će do prekida telekomunikacionog saobraćaja. 

  Opširnije

  Radovi na mreži

  Zbog planiranih radova u mreži Telekom Srbija, 02.06.2016. mogući su prekidi u telekomunikacionom saobraćaju u periodu između ponoći i 6h. U toku izvođenja radova, do prekida može doći na sledećim lokacijama:

  Opširnije

  Novi 5G paketi

  Povećali smo brzine, a cene smo ostavili nepromenjenim. Od 11.04.2016. aktivni su novi paketi Max Net 10, Max Net 12 i Max Net 15! Izaberite onaj koji će odgovoriti Vašim potrebama na najbolji

  Opširnije

  20 godina Vaš partner na Internetu


  TippNet je prvi subotički Internet provajder, koji danas ima lidersku poziciju na polju Internet provajdinga u čitavom regionu. 

  Pored Internet provajdinga, TippNet se bavi prodajom računara i računarske opreme, razvojem i prodajom softvera, izradom web prezentacija, web hostingom, registracijom nacionalnih i stranih Internet domena. TippNet pruža zaokruženu ponudu, sjajnu podršku i na taj način predstavlja dugoročnog partnera svojim klijentima/ kupcima. 

  Ovo je naša priča

  Izaberite pravi brend