024 / 555 765 Subotica, Karađorđev put 2

  Internet krojen za Vas

  Mapa pokrivenosti - 5G/WiFi

  Legenda:   2.4 GHz i 5G 2.4 GHz

  Shop

  TOSHIBA za nju i njega


  Crni za njega, vatreno crveni za nju!  

   

  Ljubav se ne može kupiti! Ali voljenu osobu možete obradovati sjajnim Toshiba Notebook-om u ime ljubavi! Njemu će se svideti elegantna crna Toshiba C50-B sa sjajnim performansama za svega 35.990 dinara. Za nju smo pripremili vatreno crveni Toshiba Notebook za 34.990 dinara! Pogledajte aktuelnu ponudu.   

   

  Ostale karakteristike

  Opširnije...

  Obaveštenja

  Radovi na mreži

  Zbog planiranih radova u mreži Telekoma Srbija, doći će do prekida telekomunikacionog saobraćaja. 

  Opširnije

  Novi 5G paketi

  Povećali smo brzine, a cene smo ostavili nepromenjenim. Od 11.04.2016. aktivni su novi paketi Max Net 10, Max Net 12 i Max Net 15! Izaberite onaj koji će odgovoriti Vašim potrebama na najbolji

  Opširnije

  ADSL akcija

  ADSL akcija u TippNetu se produžava do kraja godine!

  Uz ADSL paket Flat MaxNet 10, sada dobijate 3 meseca GRATIS Interneta! Prijavite se sada, i uživajte u čarima besplatnog Interneta.

  Opširnije

  20 godina Vaš partner na Internetu


  TippNet je prvi subotički Internet provajder, koji danas ima lidersku poziciju na polju Internet provajdinga u čitavom regionu. 

  Pored Internet provajdinga, TippNet se bavi prodajom računara i računarske opreme, razvojem i prodajom softvera, izradom web prezentacija, web hostingom, registracijom nacionalnih i stranih Internet domena. TippNet pruža zaokruženu ponudu, sjajnu podršku i na taj način predstavlja dugoročnog partnera svojim klijentima/ kupcima. 

  Ovo je naša priča

  Izaberite pravi brend