024 / 257 257 Subotica, Karađorđev put 2

Šta je zapravo 5G Internet?

Brz i pouzdan Internet, a cene izuzetne!

5G INTERNET je način bežičnog pristupa internetu koji primenjuje novu, mnogo razvijeniju tehnologiju od klasične wireless tehnologije, što omogućuje daleko bržu i stabilniju vezu. Ovakav način povezivanja do sada su koristili samo internet provajderi za povezivanje svojih predajnika, kao i preduzeća kojima je potrebna kvalitetna i pouzdana internet veza.

Veće brzine, fleksibilni paketi

Za korisnike 5G Interneta pripremili smo tri različita flat (neograničen mesečni saobraća) paketa, sa idealnim odnosom dolaznog (download) i odlaznog (upload) saobraćaja - idealno za razmenu multimedijalnih sadržaja kao što su fotografije, muzika ili video. Pored ovih paketa, korisnicima 5G interneta na raspolaganju je i popularni FACE paket - jeftin i brz, namenjen pre svega onima koji koriste društvene mreže (Facebook, Twitter...), komuniciraju sa prijateljima i rođacima u svetu putem Skype-a, MNS-a, koriste email i puno krstare Internetom.

Besplatna oprema!

Ako se sada prijavite za 5G Internet, dobićete besplatan setup koji obuhvata:

  • besplatnu proveru tehničkih mogućnosti na Vašoj lokaciji
  • besplatno korišćenje opreme (antena, mikrotik, kabl, napajanje)

Sve što je potrebno jeste da potpišete ugovor na dve godine.

Jedini uslov predstavlja postojanje tehničkih mogućnosti, odnosno udaljenost od najbližeg TippNetovog 5G predajnika (mreža se konstantno širi) i optička vidljivost između predajnika i Vaše lokacije, kao i mogućnost montaže antene na Vašu kuću ili stan. Ukoliko optička vidljivost postoji, ali je udaljenost od našeg predajnika veća, možemo montirati jaču antenu i prijemnik, uz minimalnu doplatu.

Ne zaboravite da Vam, kao TippNet korisniku, dodatne pogodnosti stoje na raspolaganju:

  • bodovi prilkom svake Internet uplate
  • besplatna e-mail adresa
  • uvek i svugde dostupan webmail servis
  • filter spam poruka
  • uplata paketa putem SMS-a ili platne kartice...

Zašto je 5G bolji od drugih načina pristupa Internetu?

U odnosu na ADSL: veza je moguća i ako nemate fiksnu telefonsku liniju, jeftiniji je, lakše je promeniti paket, mnogo je povoljniji odnos dolaznog i odlaznog saobraćaja, besplatna montaža
U odnosu na klasični internet: brža, pouzdanija i bezbednija veza, fiksne brzine, ne morate kupovati opremu.

Šta kažu korisnici 5G Interneta?

Kontaktirali smo 20 nasumično odabranih korisnika 5G Interneta i pitali ih šta misle o 5G wireless Internetu i da li bi ga preporučili drugima.

Ljubiša Vojvodić, Kelebija:
Naravno da sam zadovoljan. Brzina je konstantna, radi brzo, konekcija je lepa, nema nikakvih problema. Svakome bih preporučio 5G wireless Internet.

Radovan Stevanović, Feketić:
Mnogo je dobar internet, odličan je! Koristio sam razne internete do sada, ali ovaj je stvarno dobar. Već sam ga preporučio drugima, i dalje to radim, jer ovo je stvarno dobro.

Nikola Bojanić, novinar, Subotica:
Jeste, zadovoljan sam. Nema nikakvih problema, ja nemam nikakvih primedbi. Već nagovaram prijatelje da pređu na ovu vrstu interneta.

(Citati objavljeni uz dozvolu citiranih osoba.)