024 / 555 765 Subotica, Karađorđev put 2

Šta je zapravo 5G Internet?

Brz i pouzdan Internet, a cene izuzetne! Prijavite se odmah i izaberite poklon!

5G INTERNET je potpuno novi način pristupa internetu, nastao na osnovu našeg iskustva od preko decenije i po, i obimnog razvoja i testiranja, kao idealan spoj dosadašnje prakse i novih tehnologija.

 


5G INTERNET je način bežičnog pristupa internetu koji primenjuje novu, mnogo razvijeniju tehnologiju od klasične wireless tehnologije, što omogućuje daleko bržu i stabilniju vezu. Ovakav način povezivanja do sada su koristili samo internet provajderi za povezivanje svojih predajnika, kao i preduzeća kojima je potrebna kvalitetna i pouzdana internet veza.

Veće brzine, fleksibilni paketi

Za korisnike 5G Interneta pripremili smo tri različita flat (neograničen mesečni saobraća) paketa, sa idealnim odnosom dolaznog (download) i odlaznog (upload) saobraćaja - idealno za razmenu multimedijalnih sadržaja kao što su fotografije, muzika ili video. Pored ovih paketa, korisnicima 5G interneta na raspolaganju je i popularni FACE paket - jeftin i brz, namenjen pre svega onima koji koriste društvene mreže (Facebook, Twitter...), komuniciraju sa prijateljima i rođacima u svetu putem Skype-a, MNS-a, koriste email i puno krstare Internetom.

Besplatna oprema!

Ako se sada prijavite za 5G Internet, dobićete besplatan setup koji obuhvata:

  • besplatnu proveru tehničkih mogućnosti na Vašoj lokaciji
  • besplatno korišćenje opreme (antena, mikrotik, kabl, napajanje)
  • besplatnu instalaciju i podešavanje opreme

Sve što je potrebno jeste da potpišete ugovor na dve godine.

Jedini uslov predstavlja postojanje tehničkih mogućnosti, odnosno udaljenost od najbližeg TippNetovog 5G predajnika (mreža se konstantno širi) i optička vidljivost između predajnika i Vaše lokacije, kao i mogućnost montaže antene na Vašu kuću ili stan. Ukoliko optička vidljivost postoji, ali je udaljenost od našeg predajnika veća, možemo montirati jaču antenu i prijemnik, uz minimalnu doplatu.

Ne zaboravite da Vam, kao TippNet korisniku, dodatne pogodnosti stoje na raspolaganju:

  • bodovi prilkom svake Internet uplate
  • besplatna e-mail adresa
  • uvek i svugde dostupan webmail servis
  • filter spam poruka
  • uplata paketa putem SMS-a ili platne kartice...

Zašto je 5G bolji od drugih načina pristupa Internetu?

U odnosu na ADSL: veza je moguća i ako nemate fiksnu telefonsku liniju, jeftiniji je, lakše je promeniti paket, mnogo je povoljniji odnos dolaznog i odlaznog saobraćaja, besplatna montaža
U odnosu na klasični internet: brža, pouzdanija i bezbednija veza, fiksne brzine, ne morate kupovati opremu.

Šta kažu korisnici 5G Interneta?

Kontaktirali smo 20 nasumično odabranih korisnika 5G Interneta i pitali ih šta misle o 5G Internetu i da li bi ga preporučili drugima.

Ljubiša Vojvodić, Kelebija:
Naravno da sam zadovoljan. Brzina je konstantna, radi brzo, konekcija je lepa, nema nikakvih problema. Svakome bih preporučio 5G Internet.

Radovan Stevanović, Feketić:
Mnogo je dobar internet, odličan je! Koristio sam razne internete do sada, ali ovaj je stvarno dobar. Već sam ga preporučio drugima, i dalje to radim, jer ovo je stvarno dobro.

Nikola Bojanić, novinar, Subotica:
Jeste, zadovoljan sam. Nema nikakvih problema, ja nemam nikakvih primedbi. Već nagovaram prijatelje da pređu na ovu vrstu interneta.

(Citati objavljeni uz dozvolu citiranih osoba.)