024 / 555 765 Subotica, Karađorđev put 2

Sakupi bodove - ubodi nagrade

Prilikom kupovine ili uplate Interneta u našoj prodavnici ili uplatom Interneta na nekom od naših uplatnih mesta automatski dobijate nagradne bodove. Ovako sakupljene bodove možete zameniti za vredne nagrade, Internet ili posebne popuste.
 Kako mogu osvojiti bodove? Pogledajte ovde

  • Uplatom nekog Internet paketa u TippNet prodavnici ili na bilo kom uplatnom mestu, kao i preko SMS servisa ili online shopa, dobijate bodove koji Vam se automatski upisuju na Vaš nalog.
  • Kupovinom računara ili računarske opreme. U prodavnici imamo u ponudi mnoštvo računarskih proizvoda čijom kupovinom sada dobijate i bodove koji se upisuju na Vaš Internet nalog, naravno, ako ste naš korisnik.
  • Korišćenjem ostalih usluga - webhosting, popravka računara, registracija domena...

Koliko bodova imam?

Broj bodova na Vašem nalogu možete pogledati bilo kada ako se prijavite na naslovnoj strani našeg sajta unošenjem korisničkog imena i lozinke i kliknete na dugme "Userinfo".

Šta mogu dobiti za bodove?

Bodove možete zameniti za:

  • Internet - ovo možete uraditi na stranici userinfo gde možete i pogledati aktuelni kurs konverzije poena.
  • Poklone - ažurnu i aktuelnu listu možete pogledati  ovde.
  • Popuste na kupovinu - kupovinom preko 500 dinara u našoj prodavnici možete iskoristiti bodove u vrednosti do 10% od cene robe.

    Za kupovinu robe za koju "ispucate" bodove ne obračunavaju se novi bodovi.
     

Kako da nabavim karticu za sakupljanje bodova?

Karticu možete preuzeti lično u našovoj prodavnici uz prikaz lične karte i navođenje Vašeg korisničkog imena i lozinke. Ako već posedujete karticu, dovoljno je samo da je prikažete prilikom kupovine.


Imam više korisničkih naloga, da li mogu da saberem sve bodove na jedan od njih?

Bodovi se ne mogu sabirati, ali možete zahtevati posebnu karticu za svaki od Vaših naloga.


Nisam iz Subotice. Da li mogu da učestvujem u sakupljanju bodova?
Naravno! Ako ste naš pretplatnik, bez obzira gde živite, poeni se automatski upisuju na Vaš nalog i na Userinfo stranici ih možete bilo kada, po želji, zameniti za Internet. A ako naiđete u Suboticu, pa... svratite do nas :)