024 / 257 257 Subotica, Karađorđev put 2

Antivirus softveri

Investicija u softver mora da se opravda! Osim što treba da bude ekonomski povoljna, ona mora da obezbedi i dodatnu podršku u toku korišćenja softvera! Mi razumemo proces nabavke softvera, i tu smo da Vam ponudimo podršku: da zajedno osmislimo plan nabavke, kao i kasnijeg održavanja softvera! 

 

 

ESET

Uradite više s poslovnom IT bezbednošću dizajniranom za Vas.
Jednostavno licenciranje - ESET Vam nudi unakrsnu zaštitu platformi (Windows, Mac, Linux) i uređaja (računari, pametni telefoni, tableti i serveri). Sva ESET-ova rešenja projektovana su tako da imaju minimalne sistemske zahteve i male pakete za ažuriranje koji neće opteretiti vaš sistem. Karakteristika ESET-ovih proizvoda je i jednostavno upravljanje - Jednostavna instalacija, konfigurisanje i upravljanje svim vašim bezbedonosnim rešenjima iz jedne upravljačke konzole.


 

Kaspersky

Nezamenljiva zaštita od svih vrsta zlonamernog softvera, i još mnogo toga.
U paleti Kaspersky proizvoda, izaberite onaj koji najviše odgovara Vašim potrebama. Kaspersky ima rešenja namenjen kućnoj upotrebi, malim kancelarijama, i velikim preduzećima. 

 

F-SECURE

Ne tražite slabe tačke, počnite ih rešavati. 
F-Secure bezbedonosna rešenja obuhvataju endpoint zaštitu, centralizovano upravljanje, zaštitu mreže. Bezbednost poslovanja nije pitanje na koje se pažnja obraća s vremena na vreme - doslednost i pouzdanost su od ključnog značaja. F-Secure proizvodi prevazilaze zaštitu od malvera, jer pružaju prvoklasnu endpoint zaštitu i vrhunska bezbednosna rešenja.

 

 

GFI Software

Pametno projektovan za prvoklasni IT
GFI rešenja su pametno projektovana, tako da ispune svoja obećanja. Jednostavna instalacija i pristupačniji interfejs omogućavaju njihovu primenu bez obzira na nivo prethodnog informatičkog znanja. Hiljade vodećih kompanija širom sveta koriste pouzdane, isplative, efikasne i sigurne GFI proizvode. GFI rešenja se baziraju na fleksibilnosti. Bez obzira na veličinu preduzeća, delatnost, potrebe i kompleksnost, možete biti sigurni da će GFI rešenja biti na vrhu zadatka i prevazići Vaša očekivanja. Bezbednost je srž svega onoga čime se GFI Software bavi, bilo da je reč o rešenju koje štiti Vašu mrežu, podatke ili korisnike.

 

 

G DATA

Zaštitite svoj digitalni život, iskoristite G Data bezbednosna rešenja sa brojnim dodacima. 
G Data je kreirao prvi antivirus softver, i zadržao pionirsku poziciju u oblasti inovacija u IT sektoru. G Data posluje već trideset godina u ovoj oblasti. G Data poslovna rešenja, učiniće Vaši IT infrastrukturu nesavladivom! Antivirusni softver blokira potencijalne rupe, koje koriste sajber kriminalci, i svojim proaktivnim i reaktivnim bezbednosnim merama suprotstavlja se svim vrstama pretnji sa Interneta. Ali G Data poslovna rešenja imaju i brojne dodatne funkcije, koje omogućavaju jednostavnije upravljanje Vašim mrežnim komponentama, i štite osetljive poslovne podatke.  

 

 

ZATRAŽITE PONUDU