024 / 257 257 Subotica, Karađorđev put 2

CAD Softveri

Investicija u softver mora da se opravda! Osim što treba da bude ekonomski povoljna, ona mora da obezbedi i dodatnu podršku u toku korišćenja softvera! Mi razumemo proces nabavke softvera, i tu smo da Vam ponudimo podršku: da zajedno osmislimo plan nabavke, kao i kasnijeg održavanja softvera! 

 

ZATRAŽITE PONUDU 


AutoCAD

Stvarajte fantastičan dizajn i unapredite saradnju sa inovativnim i produktivnim alatima AutoCAD softvera.

Projektujte i oblikujte svet oko sebe upotrebom moćnog i fleksibilnog AutoCAD softvera, prvog proizvoda u širokoj Autodesk paleti i vodećeg alata u svetu za 2D i 3D tehničko crtanje i projektovanje. Podignite produktivnost na najviši nivo upotrebom moćnih alata za projektovanje i izradu tehničke dokumentacije, kroz jednostavno povezivanje i komunikaciju projektnim podacima kroz kompletan radni tok i proces projektovanja. 

  • Podelite svoj rad sa TrustedDWG tehnologijom.
  • Povežite svoj rad na desktop računaru, sa oblakom i mobilnim uređajima.
  • Nabavite AutoCAD 360 Pro mobilnu aplikaciju.

 

Zašto AutoCAD?


Pojednostavljena dokumentacija. AutoCAD sadrži alate koji kreiraju odgovarajuće mere na osnovu konteksta crteža, pojednostavljujući na taj način Vaš rad na projektima sa izraženim detaljima.

Inovativni 3D dizajn. Vizualizujte i dizajnirajte bilo kakav koncept u 3D formi. 

Personalizovano iskustvo. Konfigurišite AutoCAD podešavanja prema svojim potrebama, proširite softver, prilagodite softver svojim radnim procesima.    

 

ZATRAŽITE PONUDU