024 / 555 765 Subotica, Karađorđev put 2

Custom web sajt

Budite prepoznatljivi. Budite drugačiji.

Moderan web sajt više nije nedostižni luksuz! Nudimo Vam najbolje rešenje, koje će u potpunosti odgovarati Vašim potrebama i biti u skladu sa Vašim ciljevima. Primenom savremenih tehnika programiranja, pripremićemo za Vas web prezentaciju modernog responzivnog dizajna, čijim sadržajima se lako i jednostavno upravlja i koja će unaprediti Vaš virtuelni imidž.

TippNet Custom web sajt biće u potpunosti prilagođen Vašim željama, i do najsitnijih detalja isplaniran u saradnji sa Vama!

Zašto da izaberete baš TippNet?  

Decenija i po iskustva, veliki broj referenci i sposobna web ekipa koja će za Vas napraviti sajt kojim ćete se ponosno predstavljati, samo su neki od razloga.

 

CMS

Vaš sajt će biti izrađen kao CMS (Content Management System) sistem sopstvenog razvoja, imaćete mogućnost ažuriranja svih njegovih delova putem jednostavnog administrativnog interfejsa.

Stranice za ažuriranje sajta omogućuju Vašem administratoru da brzo, lako i jednostavno dodaje, menja ili briše sadržaj pojedinih rubrika u okviru sajta. Za taj posao dovoljno je prosečno poznavanje rada na računaru. Tekstovi se jednostavno unose u odgovarajuće forme ili se prenose već napisani tekstovi (kopiraj/zalepi) sa računara. Unošenje fotografija svodi se na odabir fotografije sa računara i klika na dugme “Postavi” - jednostavnije ne može biti. Sistem sam vodi računa o formatiranju teksta (tip slova, veličina, boja itd) kao i o dimenzijama fotografije.

U okviru administrativnog dela sajta moguće je dodavanje novih stranica (rubrika) sa automatskim dodavanjem odgovarajućih linkova u meni. Nove stranice mogu se uređivati pomoću interfejsa koji umnogome podseća na onaj iz Microsoft Word-a, sa mogućnošću naprednog formatiranja teksta, ubacivanja grafike, videa, linkova itd.

Omogućićemo Vam jednostavno kreiranje tzv. okvira. Reč je o delovima stranice koje po potrebi možete dodati ili skloniti sa sajta, a koji imaju svoj dizajn. Sadržaj okvira uređujete kao što to činite i sa stranicama, uz pomoć jednostavnog interfejsa. Time se dodatno povećava fleksibilnost sajta. Primer upotrebe okvira je, recimo, neka nagradna igra koja traje ograničeni period vremena, ili informacija koja se pojavljuje samo povremeno i slično.


Najnovije tehnologije 

Kod izrade Vašeg sajta koristićemo najsavremenije tehnike programiranja (HTML, JavaScript, jQuery, AJAX). Njihovom primenom imaćete sajt koji posetiocima omogućuje laku i jednostavnu navigaciju, visoki stepen interaktivnosti i prvorazredni vizuelni ugođaj.


Da vas lako pronađu

Kod izrade Vašeg sajta primenićemo najnovija saznanja iz oblasti optimizacije za pretraživače (Search Engine Optimization), što  će omogućiti da Vaš sajt bude lako pronađen od  strane najvećih svetskih pretraživača (pre svega, Google-a) i visoko rangiran na listi  pogodaka. Optimizacija podrazumeva i prijavljivanje sajta na Google, slanje sitemap.xml fajla po potrebi i prijavljivanje  na servis Google Analytics, koji omogućuje pristup iscrpnim statistikama posećenosti sajta.


Višejezičnost

Vaš sajt može biti višejezičan (srpski, mađarski, engleski...) ukoliko za tim postoji potreba. Promena jezika vezana je  za stranicu koju posetilac trenutno posmatra. Klikom na link drugog jezika na trenutno otvorenoj stranici posetilac će biti prenet na istu tu stranicu na drugom jeziku, ukoliko ona postoji. Ukoliko dotična stranica ne postoji na traženom jeziku, posetilac o tome biva obavšten prigodnim obaveštenjem na svom jeziku. Po potrebi,  jednostavno možete sami dodavati nove jezike.


Pretraga

Ceo sajt će biti obuhvaćen jednostavnim, ali moćnim sistemom pretrage, koji  omogućava posetiocima da lako pronađu sadržaj koji ih zanima.

 

Naše radove možete pogledati u delu Portfolio. Kontaktirajte naš web tim, i dogovorite se oko svog budućeg
web sajta putem mail-a: webmaster@tippnet.rs