024 / 257 257 Subotica, Karađorđev put 2

Desktop računari

Pouzdani računari svetski poznatih brendova. Od jednostavnijih office računara do grafičkih i CAD radnih stanica, nabavićemo za Vas računar koji će zadovoljiti Vaše poslovne potrebe. Zatražite ponudu online. 

ZATRAŽITE PONUDU 

Iz ponude izdvajamo:

 

Vrhunske performanse, izuzetna pouzdanost - karakteristike su desktop sistema poznatog brenda. Bilo da rukovodite malim preduzećem, ili ogromnim IT sektorom velike kompanije, možete se osloniti na Lenovo desktop računare, njihovu jednostavnost korišćenja i produktivnost. U zavisnosti od prirode poslovanja i ostalih uslova i zahteva, možemo Vam preporučiti prave modele.  

 

Dell nudi nekoliko serija, koje se razlikuju kako po svojim perofrmansama i namenama. U ponudi se nalaze desktop računari namenjeni velikim poslovnim sistemima, ali i oni prostiji koji odgovaraju potrebama preduzeća skromnijeg kapaciteta. To su računari namenjeni svakodnevnoj poslovnoj upotrebi sa naprednim bezbednosnim i upravljačkim funkcijama, prilagodljivi poslovnim potrebama i različitim budžetima, dizajnirani i za uštedu poslovnog prostora.  

 

HP nudi zaista osobena rešenja za Vaše poslovne potrebe. HP desktop računari osmišljeni su tako da se lako nose sa poslovnim izazovima, dizajnirani da zauzimaju što manje Vašeg poslovnog i ličnog prostora, a da se uklope u Vaš budžet. HP serija poslovnih desktop računara potpomoći će Vaše poslovanje svojim prefinjenim dizajnom, unapređenom bezbednošču i premium saradnjom.    

 

Asus poslovni desktop računari pružaju izuzetnu pouzdanost i specijalno su dizajnirani za preduzeća i organizacionu upotrebu. Kreiraju IT okruženje kojim se veoma lako upravlja, pružaju poboljšanu produktivnost i uvećani stepen sigurnosti. U ponudi je nekoliko serija biznis računara koji se razlikuju prema svojim karakteristikama, i koji odgovaraju različitim poslovnim potrebama.