024 / 257 257 Subotica, Karađorđev put 2

Grafički softveri

Investicija u softver mora da se opravda! Osim što treba da bude ekonomski povoljna, ona mora da obezbedi i dodatnu podršku u toku korišćenja softvera! Mi razumemo proces nabavke softvera, i tu smo da Vam ponudimo podršku: da zajedno osmislimo plan nabavke, kao i kasnijeg održavanja softvera! 

 

ZATRAŽITE PONUDU 

Adobe

Adobe menja svet pomoću digitalnih iskustava.
Kreativna Adobe rešenja osnažuju svakoga, od budućih umetnika do globalnih brendova. Adobe nudi zaista more proizvoda:

  • Creative Suit - je novo lice kreativnosti! Pruža potpuno novo iskustvo za razvoj digitalnih medija, omogućavajući izuzetno brz rad i dosezanje najšire moguće publike. 
  • Photoshop porodica - pomaže da naglasite ono najbolje u digitalnim fotografijama, da transformišete sliku u bilo šta što zamislite i da ih prikažete na vrhunske načine. 
  • Acrobat porodica - nudi kompletno PDF rešenje, pouzdano kreiranje, menjanje i upravljanje PDF dokumentima. 
  • Elements porodica - je moćan softver jednostavan za korišćenje koji vam pomaže da na zabavan način kreirate izuzetne fotografije i video zapise. Brzo uredite, poboljšajte, delite i organizujte i preuzmite detaljnu pomoć kada želite da isprobate nešto novo.
     

                         

 

Adobe nudi niz poslovnih proizvoda kao i razvojne alate za preduzeća, kao što su Adobe Media server porodica, Adobe Marketing Cloud, Digital Media solutions, CRX Content platforma, Flash runtimes, i tako dalje.

               

 

 

Corel

Budite odvažni i jedinstveni u onome što radite. 
Ukoliko se bavite grafikom, ilustracijama, uređivanjem fotografija, layout-om stranica, web dizajnom, svoj svakodnevni rad svakako ne možete zamisliti bez programskog paketa Corel. U ponudi su CorelDraw, Painter, WordPerfect, PaintShop, VideoStudio, WinZip. Softver koji će doprineti povećanju Vaše efikasnosti i oživeti magiju koja ostavlja trajni utisak na bilo kom medijumu. Fleksibilnost i kompatibilnost ovih programa doprineće bržoj, kvalitetnijoj i kreativnijoj izradi svih vrsta projekata. 

 

ZATRAŽITE PONUDU