024 / 555 765 Subotica, Karađorđev put 2

Kontakt

TippNet d.o.o. 

Karađorđev put 2, 24000 Subotica

Telefon: 024/555-765

Fax: 024/556400

E-mail: supponullrt@tippnet.rs

 

Radno vreme TippNet prodavnice:

radnim danima od 8:00 - 16:00
subotom od 8:00 do 13:00
 

 

 

E-mail adrese

Tehnička podrška 

supponullrt@tippnet.rs

Prijava problema sa prijemom Interneta, pitanja u vezi instaliranih uređaja, tehnički saveti vezani za konfigurisanje uređaja, podešavanja računara za prijem Interneta... Pre nego što nam pišete na ovu adresu, preporučujemo Vam da proverite sekciju Najčešća pitanja, koju možete pronaći u okviru rubrika 5G Internet i Wireless - možda je odgovor na Vaše pitanje već tamo.

Hosting i domeni

nnulloc@tippnet.rs

Pitanja u vezi registracije domena i naših hosting usluga.

Kontakt za preduzeća

salnulles@tippnet.rs

Pišite nam na ovu adresu ako je Vašem preduzeću ili ustanovi potrebna bilo koja usluga vezana za Internet, mreže i druge delatnosti kojima se bavimo, kao i ako želite nabaviti računare i opremu pod povoljnim uslovima.

TippNet Web

webmastnuller@tippnet.rs

Ukoliko ste zainteresovani za izradu nove web stranice, ili za redizajn postojeće, slobodno nam se obratite i putem e-maila. Potrudićemo se da na Vaša pitanja odgovorimo u najkraćem mogućem roku. A ukoliko ste zainteresovani, dogovorićemo sastanak i lično porazgovarati o Vašim zahtevima i zamislima. Cilj nam je da za Vas osmislimo najbolje rešenje kako bi Vaš nastup na Internetu postigao željene efekte.   


Ukoliko želite da primate obaveštenja vezana za nove pakete i akcijske ponude, molimo Vas prijavite se na naš informativni bilte. Prijavite se ovde!

 

Besplatan broj za reklamacije: (0800) 700-804


Potražite nas na društvenim mrežama: