024 / 257 257 Subotica, Karađorđev put 2

Laptop računari

Poslovni laptopi, odgovaraće svim Vašim zahtevima! Ključ je u saradnji i komunikaciji - kažite nam kakve su potrebe Vašeg preduzeća i mi ćemo na najbolji način za Vas skrojiti ponudu koja će zasigurno biti po Vašoj meri. 

 

ZATRAŽITE PONUDU 

Iz ponude izdvajamo:
 

U razvoju laptopa, Lenovo uvek teži tome da pruži dodatnu vrednost. Da brzo, pretvori u brže. Da moćno, pretvori u moćnije. Da pametno pretvori u pametnije. Lenovo naglasak stavlja na prednost, na ono što će korisniku pomoći da prevaziđe izazovne poslovne situacije i da prevaziđe samog sebe i svoja umeća. Lenovo dizajnira, Lenovo uvodi inovacije. Kreira laptope s kojima ćete se svakoga dana hrabrije suočiti sa poslovnim izazovima.  

 

Najsigurniji poslovni laptopi, pouzdani, sa izuzetnom podrškom za krajnje korisnike. Modeli za mala preduzeća i za preduzeća u usponu. Laptopi za zahtevnije korisnike, sa kompleksnim funkcijama i superiornim učinkom, modeli kreirani za specifične oblasti poslovanja (obrazovanje, životna sredina, upravljanje,...).

 

HP poslovni laptopi, izuzetno dobro se uklapaju u svako poslovno okruženje. Dizajnirani su da se fizički lako uklope i u skučene poslovne prostore, da redukuju buku i da pruže maksimalni komfor u obavljanju svakodnevnih poslova. Kompaktni su i sofisticirani, modernog dizajna, inovativnog inženjeringa, visoko-kvalitetnih materijala. 

 

Asus seriju poslovnih laptopa karakteriše superiorna izdržljivost za Vašu bolju produktivnost.