024 / 257 257 Subotica, Karađorđev put 2

Legalizacija softvera

Investicija u softver mora da se opravda! Osim što treba da bude ekonomski povoljna, ona mora da obezbedi i dodatnu podršku u toku korišćenja softvera! Mi razumemo proces nabavke softvera, i tu smo da Vam ponudimo podršku: da zajedno osmislimo plan nabavke, kao i kasnijeg održavanja softvera! 

 

 

 

ZATRAŽITE PONUDU 

 

 

Zašto je važno imati legalan softver?


Legalizacija softvera se često poistovećuje sa obavezom kupovine softvera, radi izbegavanja neprijatnosti sa Poreskom upravom. Međutim, treba imati u vidu da su prednosti korišćenja legalnog softvera daleko veće, i prevazilaze "zakonsku obavezu". Licencirani softver je funkcionalan i olakšava rad u poznatom okruženju!

Pored operativnog sistema i Office paketa, kao najčešće traženih softverskih proizvoda za legalizaciju, važno je obratiti pažnju i na ostale softvere, koji se koriste u gotovo svim preduzećima, a koji za profesionalnu upotrebu nisu besplatni. U pitanju su antivirusni softveri, kao i takozvani aplikativni softveri, dakle: Corel, Photoshop, WinRAR, Total Commander, i tako dalje. 

Proizvođači softvera imaju različite sisteme licenciranja. Oni su kreirani s namerom da se nabavka prilagodi različitim veličinama preduzeća i različitim potrebama istih. Nudimo Vam kompletnu podršku u procesu legalizacije softvera!

 
 

Pored garancije i sigurnosti, prednosti korišćenja licenciranog softvera su brojne:

 
  • Pristup dokumentaciji vezanoj za softver
  • Mogućnost ažuriranja i nadogradnje
  • Smanjen uticaj virusa
  • Korišćenje nelegalnog softvera je protivzakonito
  • Ušteda kroz investiciju