024 / 257 257 Subotica, Karađorđev put 2

Microsoft softveri

Investicija u softver mora da se opravda! Osim što treba da bude ekonomski povoljna, ona mora da obezbedi i dodatnu podršku u toku korišćenja softvera! Mi razumemo proces nabavke softvera, i tu smo da Vam ponudimo podršku: da zajedno osmislimo plan nabavke, kao i kasnijeg održavanja softvera! 

 

ZATRAŽITE PONUDU 

 

Microsoft Windows 10

Obavljajte sjajne zadatke sa najboljim operativnim sistemom Windows do sada. 
Poznat je. Windows 10 dizajniran je da bude kompatibilan sa hardverom, softverom i periferijskim uređajima koje već imate. Omogućena ažriranja Vam pomažu da pratite funkcije i bezbednost do kraja životnog ciklusa Vašeg uređaja. Inovativan je jer nudi inovativna iskustva i uređaje. Produkativan je, i omogućava Vam da brže završite svoje poslove. Windows 10 Vam pruža apsolutno najbolje iskustvo u onome što radite. Windows 10 omogućava aplikacijama da sjajno izgledaju i da rade u svim režimima i na svim uređajima, pa čak i kada prelazite sa jednog uređaja na drugi. Windows 10 je najbezbedniji Windows do sada! 
 

 

 Office 2016

Napravljen za timski rad i savršen uz Windows 10.
Windows 10 i Office 2016, napravljeni su jedno za drugog. Pravite doterane dokumente pomoću Office aplikacija koje poznajete i u koje imate poverenja. Prijavite se jednom, a Vaše postavke i dokumenti Vas prate na svim Windows uređajima. Office 2016 podržava timski rad. Sarađujte zajedno onako kako želite i kada to želite. Pravite dokumente i sarađujte na dokumentima sa drugima kako bi svi bili organizovani i u toku sa beležnicama koje se dele. Office 2016 radi za Vas! Ostanite fokusirani na ono do čega Vam je stalo. Koristite ugrađene inteligentne predloge, pronađite korisne informacije i steknite korisne uvide za pravljenje najboljih dokumenata, sve to bez napuštanja sistema Office.   

 

 

Office 365

Poznat, ali bolji!
Bilo da radite u kancelariji, ili dok ste na putu, dobićete poznat, vrhunski skup alatki za postizanje produktivnosti. Office aplikacije, uvek najnovije verzije, omogućavaju da pratite, uređujete i delite sadržaj sa PC ili Mac računara odnosno iOS, Android ili Windows uređaja sa svima u realnom vremenu. Office 365 se ažurira, tako da uvek imate najnovije funkcije programa Word, Excel, PowerPoint i mnogih drugih. Sadrži alatke za timski rad! Uz 1 TB prostora za skladištenje po korisniku, imaćete mnogo prostora za datoteke. Pored toga, možete da delite sa osobama u preduzeću ili izvan njega, gde god da radite, kad god je to neophodno, zato što se datoteke skladište na mreži. A zahvaljujući HD video deljenju sadržaja sa više učesnika i deljenim kalendarima uvek ćete biti usklađeni sa timom.  

 

Serveri 

  • Windows server
  • SQL server
  • Exchange server

 

 

ZATRAŽITE PONUDU