024 / 257 257 Subotica, Karađorđev put 2

Mrežna oprema

Od desktop do layer3 switch-a, od UTP kabla do optike, sa kablovima i bez njih (wireless)... Stojimo Vam na usluzi, razmatramo Vaše specifične zahteve i odgovaramo sa najboljom ponudom kreiranom isključivo po Vašoj meri!

ZATRAŽITE PONUDU 

 

Iz ponude izdvajamo:


Opremu i rešenja vodećeg evropskog proizvođača karakterišu skalabilne cene, odličan odnos cene i performansi, kao i intuitivni i pristupačni korisnički interfejs. MikroTik razvija rutere i ISP sisteme visokih performansi, obezbeđujući hardverska i softverska rešenja u gotovo svim zemljama sveta! Zbog svojih izuzetnih karakteristika, MikroTik oprema zastupljena je u 90% mreža ISP-a u Srbiji! Pridružite se impozantnom broju korisnika MikroTik rešenja, što u žičnom što u bežičnom okruženju!

 

Allied Telesis je svetski lider u isporuci IP/Ethernet mrežnih rešenja na globalnom tržištu. Kreira inovativne, standardizovane IP mrežne uređaje koji vas besprekorno povezuju glasom, videom i uslugama prenosa podataka. Savršen su spoj proaktivnosti, upravljivosti i efikasnosti.

 

Cisco je globalni lider u proizvodnji i prodaji mrežnih uređaja. Svoju mrežnu infrastrukturu na Cisco-vim proizvodima baziraju kako mala i srednja preduzeća, tako i velike multinacionalne kompanije. Cisco pokriva ceo spektar mrežne opreme, počevši od klasičnih routing/switching mrežnih uređaja, preko firewall, VOIP i wireless rešenja pa do storage networking-a, virtuelizacije servera, optičkih mreža itd. Cisco je lider i u primeni i uvođenju najnovijih standarda i tehnologija.

 

D-Link već trideset godina kreira kompletne tehnologije i end-to-end mrežna rešenja koja čine mnogo više od onog što im naziv govori. Switching, wireless, bezbednost, IP nadzor, skladištenje i druga rešenja, D-Link svrstavaju među vodeće brendove koji u svakom momentu pružaju prvoklasnu uslugu.  

 

TP-Link je jedan od najvećih svetskih proizvođača mrežne opreme u svetu na polju SOHO računarskih mreža. Zahvaljujući velikim ulaganjima na polju istraživanja i razvoja, TP Link danas može da se pohvali uređajima vrhunskog kvaliteta uz bitno manji procenat kvarova i problema u radu nego kod drugih proizvođača.