024 / 257 257 Subotica, Karađorđev put 2

O nama

20 godina Vaš partner na Internetu!

 

Danas zapošljava 19 ljudi različitih struka i profila koji svojim znanjem, iskustvom, zalaganjem i svojim karakterom doprinose razvoju jednog lokalnog preduzeća. Sve je počelo....

... davne 1996. godine kada je subotički preduzetnik Jožef Miškolci, istrajan u praćenju svoje vizije oformio prvi subotički ISP, i jedan od prvih na teritoriji Jugoslavije. Danas je TippNet neprikosnoveni lider u regionu na polju Internet provajdinga. Od početnih koraka u oblasti BBS mreža izrasli smo u firmu čije Internet usluge koristi više od desetak hiljada zadovoljnih korisnika.

TippNet je bio pionir u razvoju bežičnog Interneta u našem gradu, kao i u širem području. Tokom više od 9 godina razvoja ovog sistema, izborili smo, i sa ponosom možemo da kažemo, i do danas zadržali, ubedljivu lidersku poziciju na ovom polju.

Ono čime se možemo pohvaliti je da se pored Internet provajdinga TippNet bavi i projektovanjem, izvođenjem i održavanjem računarskih mreža, proizvodnjom, prodajom i servisiranjem računara, prodajom računarskih komponenti i opreme, razvojem i prodajom softvera, izradom web prezentacija, web hostingom, registracijom nacionalnih i međunarodnih domena i drugim delatnostima.

 

U TippNetu danas pronalazite jednu zaokruženu ponudu, po principu “sve na jednom mestu”,

koja sama po sebi garantuje kvalitet i štedi Vaše vreme!

 

Čime se bavimo?


Donosimo kvalitetan Internet u domove privatnih korisnika, i u firme, kancelarije i ostale varijante poslovnih prostora naših poslovnih korisnika, i otvaramo im vrata prema svetu, obezbeđujući brzu i stabilnu konekciju! 

Izradom web sajtova bavimo se takođe dugi niz godina. Prisustvo u virtuelnom svetu u današnjim uslovima postalo je imperativ! I ne samo u poslovanju… Mi smo tu da za klijente pripremimo rešenje koje u najboljem svetlu prikazuje njihovu delatnost, proizvod/uslugu, hobi ili ličnost…

Šta nas izdvaja osim kvalitetne usluge i pristupačnih cena? Pouzdanost. Iskustvo. Tradicija.

Zadovoljni korisnik uvek je bio i ostaće u fokusu svih naših aktivnosti i razvojnih planova. Za nas su svi korisnici jednaki, i “mali” korisnici koji od Interneta imaju skromna očekivanja, kao i oni “veliki” koji zahtevaju stalnu podršku, kojima od naše usluge zavisi efikasnost obavljanja poslovnih procesa.

Poziciju lokalnog provajdera mi smo pretvorili u prednost! Prednost koju uživaju naši klijenti, a koja se ogleda u stalnoj podršci koju obezbeđujemo, i koja je jedna od naših snaga.

 

  

 

 

Osnovne informacije o preduzeću