024 / 257 257 Subotica, Karađorđev put 2

Održavanje

Zašto je važno održavanje računara i računarske mreže?

Održavanje računara i računarske mreže osnovni je uslov za njihovo besprekorno funkcionisanje, od kojeg u najvećem broju slučajeva zavisi nesmetano odvijanje poslovanja! Redovno održavanje računara (hardvera i softvera) produžava njegov radni vek, a što je još važnije otklanja se mogućnost gubitka podataka! 
 

 

Koje su usluge obuhvaćene održavanjem?

 • Procena trenutnog stanja opreme i legalnosti softvera
 • Godišnje čišćenje računara od prašine i prljavštine, koje poboljšava rad računara i smanjuje mogućnost ozbiljnijeg kvara
 • Uklanjanje virusa, kao i podešavanje antivirusne zaštite na svim računarima na kojima je potrebno
 • Podešavanje i umrežavanje računara, štampača i drugih uređaja
 • Popravka ili zamena neispravnih delova
 • Reinstalacija i ponovno konfigurisanje sistema i programa
 • Daljinski pristup računarima i otklanjanje softverskih problema u radu
 • Projektovanje, konfigurisanje i nadogradnja postojeće mreže
 • Pomoć podrška i rešavanje kriznih situacija


Koje su Vaše mogućnosti?

U zavisnosti od broja računara, od kompleksnosti Vašeg računarskog sistema, i još mnogo drugih faktora koji diktiraju Vaš informatičke potrebe, izabreite:

 • Preventivni pregled u (zavisnosti od delatnosti) na svakih 3/6/9/12 meseci
 • Mesečno održavanje
 • Po izlasku
   

ZATRAŽITE PONUDU 

 

Kome je namenjena usluga održavanja računara i računarske mreže?

 • Firmama koje imaju jednostavniju računarsku mrežu i manji broj računara i ostalih uređaja, te im je neisplativo da plaćaju jednu osobu koja bi se bavila samo održavanjem istih.
 • Preduzećima koja imaju kompleksnu računarsku mrežu i veliki broj računara. Naša stručna ekipa je uvek na visini zadatka! U kratkom roku, sa maksimalnom posvećenošću, primenom znanja i dugogodišnjeg iskustva, rešićemo sve Vaše probleme.

 

KVALITET

Kvalitet bez kompromisa! Inspirativna rešenja, optimalizovana prema klijentu, jer je zadovoljan klijent ono čemu težimo u svakom trenutku. 

CENE

Izbalansirana ponuda, krojena prema potrebama i zahtevima klijenata. Paleta mogućnosti, kao dodatni benefiti u vidu extra usluga. 

ISKUSTVO

20 godina Vaš partner na Internetu i offline! Niz zadovoljnih klijenata, impozantan broj dugoročnih partnerstava, kao rezultat kvalitetnog rada i stalne brige o klijentima.

BENEFITI

Brzina, ušteda energije i vremena, savetovanje o razvoju informatičke infrastrukture, otklanjanje mogućnosti gubitka podataka, produžavanje radnog veka opreme.

 

... uvek tamo gde smo potrebni!


Značajnu ulogu u postizanju pozicije koju danas (i godinama unazad) s ponosom održavamo, ima naša terenska ekipa. Terenski rad važna je karika u postizanju satisfakcije krajnjeg korisnika. 

Terenski rad obavlja se na području čitave severne Vojvodine. Obuhvata postavljanje novih baznih stanica, dakle montažu i održavanje predajnika i unutrašnjih mreža klijenata (kako fizičkih, tako i pravnih lica), konfigurisanje raznih mrežnih sistema, projektovanje i izradu lokalnih mreža, održavanje širokopojasnih Internet linkova, kao i montiranje i podešavanje raznih antena, rutera, servera, ...

Terenska ekipa, kao i tim iz informativno-prodajnog centra, pružaju stalnu direktnu i indirektnu podršku krajnjim korisnicima, a sve u cilju postizanja nesmetanog funkcionisanja mreže, i minimiziranju njenih eventualnih nedostataka.


Fokus je: zadovoljan krajnji korisnik! Upravo iz toga razloga, ekipa koje je stalno u pokretu i u službi korisnika, segment je poslovanja na koji smo veoma ponosni i koji nas izdvaja iz konkurencije.