024 / 257 257 Subotica, Karađorđev put 2

Pomoćni softverski alati

Investicija u softver mora da se opravda! Osim što treba da bude ekonomski povoljna, ona mora da obezbedi i dodatnu podršku u toku korišćenja softvera! Mi razumemo proces nabavke softvera, i tu smo da Vam ponudimo podršku: da zajedno osmislimo plan nabavke, kao i kasnijeg održavanja softvera! 

 

ZATRAŽITE PONUDU 

 

TeamViewer

 

Softver za daljinsku podršku, daljinski pristup i sastanke na mreži na koji se ceo svet oslanja.

  • Uštedite vreme i novac sa TeamViewer-om. Sarađujte sa ljudima, razmenjujte informacije, pristupajte tehnologiji i koristite je. Jedna alatka omogućava da radite kao da ste svi u istoj prostoriji bez trošenja vremena na putovanje.
  • Usredsredite se na posao. Rešavajte probleme na daljinu ili spojite korisnike i kolege bez složenih koraka ili dosadnog vremena pripreme. TeamViewer je dizajniran tako da vam omogući da počnete da radite za nekoliko sekundi na bilo kom uređaju. 
  • Bezbedan je i snažan. Privatni podaci, privatni razgovori i privatni sastanci ostaju privatni. TeamViewer Vam omogućava da uradite ono što želite bez gužve i bez problema. 

 

Total Commander 

Najpopularniji FIle Manager softver za Windows, sa mnogo funkcija i primena. 


 

ACD Systems

Budite kreativni uz podršku jednog od najinovativnijih softvera za upravljanje fotografijama. 
Koji je proizvod onaj koji Vama najviše odgovara? ACD Systems teži tome da predstavi rešenje za sve varijante korisnika, od manjih preduzeća, do velikih kompanija, edukativnih ustanova, i tako dalje - a sve u cilju unapređenja kvaliteta i efiksnosti procesa upravljanja fotografijama.   

 

Nero

Jedan od najisgurnijih i najjednostavnijih načina arhiviranja podatak offline, zaštite elektronskog potpisa i zaštite lozinkom.
Pored toga, Nero nudi mogućnost kreiranja, uređivanja, kopiranja i konvertovanja multimedijalnih fajlova. Arhivirajte važne datoteke bezbedno i bez po muke, uređujte video zapise, povratite oštećene ili izgubljene podatke sa hard diskova, sa CD-a, DVD-a, flash memorija,... 

 

ABBYY

Preuzmite podatke, izostavite papir. 
Rešenja za preuzimanje podataka, analizu teksta, OCR i PDF softver, SDK za OCR, PDF konverzija,... Smanjite troškove, povećajte prihode i ublažite rizike. Abbyy ima i specijalizovana rešenja za različite industrijske grane. 

 

WinRAR i WinZIP

Moćan alat za upravljanje arhivama.
U mogućnosti je da zapakuje Vaše podatke, datoteke i da na taj način smanji veličinu Vaših e-mail priloga. U tom procesu nastaju RAR i ZIP formati koji brže putuju Internetom do željene lokacije, ne opterećuju ni Vaše sanduče, ni unutrašnju mrežu,... Omogućava Vam kreiranje, otvaranje i upravljanje kompresovanim fajlovima. 

 

 

ZATRAŽITE PONUDU