024 / 257 257 Subotica, Karađorđev put 2

Elektronapon

Client: Elektronapon d.o.o.

Url: www.elektronapon.rs

Preduzeće, Elektronapon d.o.o. Subotica, bavi se veleprodajom i maloprodajom električnih kablova i elektromaterijala. Elektronapon nudi kvalitetne proizvode domaćih proizvođača kablova, a u ponudi imam i kablove iz uvoza. Elektronapon sarađuje sa fabrikama iz Srbije i Evropske unije.

 

Svi proizvodi odgovaraju srpskim standardima, što garantuju i brojni sertifikati EU. Roba se isporučuje kupcima svakodnevno u najkraćem mogućem roku u njihovo sedište. 

Na sajtu Elektronapona, prvo se uočava veliki rotirajući baner, koji pojačava vizuelni doživljaj inače jednostavnog dizajna. Sajt je napravljen sa ciljem predstavljanja bogatog asortimana preduzeća Elektronapon. Trenutno je na sajtu predstavljeno preko 40.000 artikala, koji su uredno poslagani po kategorijama što omogućava preglednost, i jednostavnu pretragu. Ovaj prezentacioni sajt je sjajna osnova i u bilo kom trenutku se može pretvoriti u online prodavnicu, ukoliko se klijent za to odluči. Sa aspekta upravljanja sajtom, važno je napomenuti mogućnost jednostavnog menjanja cena artikala, kao i unosa novih proizvoda po kategorijama, i to sve putem .csv fajlova.  

Sajt sadrži i modul za prijavu na informativni bilten (newsletter). 

Srednja medicinska škola

Client: Srednja medicinska škola

Url: www.medicinskasu.edu.rs

Prezentacija Srednje medicinske škole iz Subotice, predstavlja online informator o dešavanjima u školi, o nastavnom kadru, o vanškolskim aktivnostima, o obrazovnim profilima (namenjeno budućim polaznicima Srednje medicinske škole)…

 

Sajt je preveden i na mađarski i na engleski jezik. Sadrži galeriju slika. Izrađen je kao sistem sopstvenog razvoja (CMS) što znači da administratori sajta sadržajem istog upravljaju na veoma jednostavan način. Ono što je posebno interesantno kod ovog sajta je što postoji mogućnost odobravanja prava pristupa pojedinim licima, na primer nastavnici mogu da pristupe određenim stranicama i da na njima upravljaju sadržajem koji se tiče njihove oblasti rada. Šta više, pokrenuta je i stranica Učeničkog parlamenta, kojom upravljaju sami učenici. Dakle, postoji jednostavan mehanizam odobravanja prava na upravljanje sadržajem sajta.  Dizajn je responzivan.

Energo Balaž

Client: Energo Balaž d.o.o.

Url: www.energobalaz.rs

Prezentacioni sajt preduzeća Energo Balaž d.o.o. koje je osnovano u decembru 2013. godine s ciljem pružanja usluga u sledećim oblastima: obnovljivi izvori energije, elektromontažni radovi i bravarski radovi.

 

Rotirajući baner pozdravlja posetioce sajta čiji sadržaj je preveden na tri jezika.

U rubrici Kako do nas, adresa je prikazana na Google mapi. Bogata galerija slika posetiocima sajta približava delatnost preduzeća Energo Balaž. Sajt je savremenog, responzivnog dizajna, te se lepo prilagođava različitim uređajima.

Subotica Party

Client: Subotica Party

Url: www.subotica.party

Ako želite dobru žurku, potreban Vam je: Subotica Party. Subotica Party se bavi organizacijom događaja (iznajmnjivanjem zvučne i tehničke opreme, prenosom, montiranjem opreme), zvukom i rasvetom, a pruža i DJ uslugu, kao i servis opreme (pojačala, plejera, sijalica i rasvete uopšte, izradom kablova po meri i slično). Sajt je moderan, sa svim savremenim funkcijama i responzivnim dizajnom.

 

Sadrži i pojedine savremene dodatke, kao što je na primer, vizuelni plug-in za odbrojavanje. Interesantno je da su se naručioci sajta opredelili za “tematski” TLD domen: .party Naziv domena oslikava temu sajta, i povećava šanse za bolje rangiranje na pretraživačima. Sajt sadrži kontakt formu, za što jednostavnije stupanje u kontakt sa naručiocem sajta, zatim tag cloud, kao i newsletter opciju.  

Stomatološka ordinacija Dr Bukvić

Client: Stomatološka ordinacija Dr Bukvić

Url: www.drbukvic.rs

Prezentacioni sajt Stomatološke ordinacije Dr Bukvić odiše svežinom, bojom, raspoloženjem. Sajt je lična i profesionalna prezentacija dva stomatologa, Dr Rozmari Bukvić i Dr Eva Šari Filipović.

 

U rubrici Kontakt, prikazana je Google mapa koja posetiocima pomaže u lakšem pronalaženju ordinacije. Sajt je višejezičan. Dizajn sajta je responzivan, te posetiocima pruža mogućnost da i u pokretu, sa svojih mobilnih uređaja, pronađu potrebne informacije. 

Rasadnik Hrizantema

Client: Rasadnik Hrizantema

Url: www.rasadnik-hrizantema.rs

Rasadnik Hrizantema bavi se proizvodnjom i prodajom kvalitetnih sadnica profesionalnim proizvođačima cveća za dalji uzgoj. Katalog pruža detaljne informacije o kategorijama proizvoda koje se prodaju u rasadniku, potkrepljene slikama istih.

 

Da biste lako stigli do Rasadnika, posetite rubriku Kako do nas na kojoj se nalazi Google mapa koja će Vam u tome pomoći. Ponudu možete pogledati i u Galeriji. Sajt je savremenog, responzivnog dizajna, te se lepo prilagođava različitim uređajima.

Online Registracija Domena

Client: TippNet

Url: www.onlineregistracijadomena.rs

Specijalizovan mikrosajt za online registraciju nacionalnih Internet domena. Sadrži sve potrebne informacije za registraciju domena, kao i za kupovinu nekog od aktuelnih hosting paketa.

 

Sadrži skraćeni cenovnik, ali i modul koji omogućava proveru slobodnih Internet domena. Registracija domena se vrši u svega nekoliko koraka, i olakša proces čitav proces sa aspekta korisnika. Sajt je napravljen u minimalističkom stilu, kao i svaki mikrosajt, ali poseduje apsolutno sve potrebne informacije za nesmetano odvijanje procesa online kupovine domena i hosting prostora.   

Hungarian - American Coalition

Client: Hungarian - American Coalition

Url: www.hacusa.org/cip

Specijalan AMS, odnosno online sistem za upravljanje aplikacijama je sistem izrađen za Mađarsko-Američku Koaliciju, za potrebe vođenja evidencije stažista za ponuđene programe prakse.

 

Sistemu pristupaju prijavljeni (slanjem svojih biografija, motivacionih pisama i pisama preporuke), zatim stažisti (primljeni u program), administratori i procenitelji. Prijavljeni i stažisti vide front-end deo aplikacije, bez većih razlika. Jednom uneti i potvrđeni dokumenti ne mogu se menjati. Administratori i procenitelji vide back-end deo aplikacije, upravljaju dokumentima i vrše razne procene na osnovu kojih rangiraju prijavljene. Aplikacija pruža potpunu zaštitu podataka, kao i autorizaciju korisnika na više nivoa.

Pásztor Bálint

Client: Balint Pastor

Url: www.pasztorbalint.rs

Portal poslanika SVM u Skupštini Srbije, Balinta Pastora. Portal sadrži interaktivni kalendar aktivnosti, zapise svih obraćanja g. Pastora poslanicima Skupštine, članke iz novina u kojima se on pojavljuje.

 

Na njemu se mogu pronaći i zvučni i video zapisi poslanikovih nastupa u radio i televizijskim emisijama. Deo portala je blog, koji g. Pastor redovno vodi, kao i vrlo popularna i posećena sekcija sa pitanjima posetilaca sajta, na koje on redovno i brzo odgovara.
Posetioci se mogu registrovati i prijaviti na njegovu mailing-listu.

Jopajtas

Client: Jopajtas

Url: www.jopajtas.com

Jó Pajtás je nedeljni časopis za decu na mađarskom jeziku. Sajt je izrađen u veselom dečijem dizajnu i ima sve funkcije koje se zahtevaju od jedne savremene web prezentacije. 

 

Urednici sajta u mogućnosti su da sa lakoćom upravljaju njegovim sadržajem i da u svega nekoliko klikova učitaju elektronska izadanja časopisa. Sajt sadrži bogatu galeriju slika visoke rezolucije, sadrži mnogobrojne dečije radove, kao i sekcije za vesti i dešavanja.  

AgCo

Client: AgCo d.o.o.

Url: www.agcodoo.rs

Kompanija AgCo se bavi pružanjem poljoprivrednih usluga i profesionalne konsultacije iz pomenute oblasti poslovanja. Sajt je jednostavan, koncizan, informativne prirode sa svim savremenim funkcijama!   

 

Naručilac sajta opredelio se za moderan responzivni dizajn sa svim savremenim funkcijama, ali u isto vreme veoma jednostavan i potpuno koncizan, a sve u cilju  da se posetiocima sajta olakša pronalaženje potrebnih informacija. Na naslovnoj strani nalazi se pokretni baner. Sajt je prilagođen starosnoj strukturi ciljne grupe kompanije.