024 / 257 257 Subotica, Karađorđev put 2

Elektronapon

Elektronapon

Klijent: Elektronapon d.o.o.

Adresa: www.elektronapon.rs

Preduzeće, Elektronapon d.o.o. Subotica, bavi se veleprodajom i maloprodajom električnih kablova i elektromaterijala. Elektronapon nudi kvalitetne proizvode domaćih proizvođača kablova, a u ponudi imam i kablove iz uvoza. Elektronapon sarađuje sa fabrikama iz Srbije i Evropske unije.

 

Svi proizvodi odgovaraju srpskim standardima, što garantuju i brojni sertifikati EU. Roba se isporučuje kupcima svakodnevno u najkraćem mogućem roku u njihovo sedište. 

Na sajtu Elektronapona, prvo se uočava veliki rotirajući baner, koji pojačava vizuelni doživljaj inače jednostavnog dizajna. Sajt je napravljen sa ciljem predstavljanja bogatog asortimana preduzeća Elektronapon. Trenutno je na sajtu predstavljeno preko 40.000 artikala, koji su uredno poslagani po kategorijama što omogućava preglednost, i jednostavnu pretragu. Ovaj prezentacioni sajt je sjajna osnova i u bilo kom trenutku se može pretvoriti u online prodavnicu, ukoliko se klijent za to odluči. Sa aspekta upravljanja sajtom, važno je napomenuti mogućnost jednostavnog menjanja cena artikala, kao i unosa novih proizvoda po kategorijama, i to sve putem .csv fajlova.  

Sajt sadrži i modul za prijavu na informativni bilten (newsletter). 

  • Elektronapon
  • Elektronapon
  • Elektronapon
  • Elektronapon
  • Elektronapon