024 / 555 765 Subotica, Karađorđev put 2

Cloud tehnologija


Cloud zamenjuje inače skupu IT infrastrukturu potrebnu za Vaše poslovanje! Omogućava pristup poslovnim podacima, aplikacijama i servisima u bilo koje vreme, i sa bilo kojeg uređaja.

Vašem preduzeću potrebno je bezbedno, efikasno i ekonomično rešenje! 

Poslujte u Cloud-u, bilo gde i bilo kada!

 

Saznajte više o TippNet Cloud-u 

Održavanje računarske mreže


Održavanje računara i računarske mreže osnovni je uslov za njihovo besprekorno funkcionisanje, od kojeg u najvećem broju slučajeva zavisi nesmetano odvijanje Vašeg poslovanja!   

Mi smo partneri koji će brinuti o Vašoj mreži, dok se Vi koncentrišite na Vaš biznis!

 

Saznajte više o usluzi održavanja

Legalizacija softvera

Legalan softver garantuje sigurnost, podršku i legalnost Vašeg poslovanja. Kupovina licenciranog legalnog softvera je zapravo investicija koja Vam donosi znatne uštede. Zato je važno da imate pouzdanog partnera na kojeg možete da se oslonite.  

Legalizujte softver u TippNetu

 

Mnogo je prednosti korišćenja licenciranog legalnog softvera. Neke od njih su i sledeće:

 
  • Smanjen uticaj virusa
  • Pristup dokumentaciji vezanoj za softver
  • Mogućnost ažuriranja i nadogradnje
  • Korišćenje nelegalnog softvera je protivzakonito
  • Obezbeđena ušteda kroz investiciju

Registrujte domen

Registracija domena jedan je od prvih koraka u zaštiti Vašeg poslovnog identiteta. Registracijom domena štitite svoj brend, svoju poslovnu ideju, svoj biznis. U svetu savremene komunikacije, naziv Internet domena, web adrese i e-mail adrese, sastavni je deo identiteta jednog preduzeća.

Registrujte svoj domen na vreme! Proverite da li je Vaš željeni domen slobodan.

Provera RS domena
Domain:

Registrujte prvi!

Zaštitite svoj brend na Internetu!

Neka Vas pronađu brzo i lako.

Izaberite pravi domen.

Budite vlasnici domena, ne podstanari!
Provera TLD domena

Domain:

 

Da li je domen slobodan?

Proverite odmah!

Registrujte nacionalni domen, i rezervišite svoj prostor na domaćem Internet tržištu. Da li ste znali da u lokalnoj pretrazi Google uvek daje prednost upravo sajtovima sa nacionalnim Internet domenima! Požurite dok je Vaš domen još uvek slobodan!

     

TippNet Update


Odavno su informisanost, life long learning i praćenje trendova imperativ u poslovnom životu.
TippNet Update 2016 bio je skup IT profesionalaca, naših partnera, na kojem smo ugostili predstavnike renomiranih brendova. Pozvali smo ih da nam pričaju o trendovima i novinama u svetu informacionih tehnologija, da sa nama podele svoja stručna mišljenja i znanja. TippNet Update 2016 je samo prvi u nizu ovakvih skupova.

Ukoliko želite da budete deo ovakvog skupa u budućnosti...    

PRIJAVITE SE OVDE

TippNet u brojkama

Tradiciju dugu 20 godina, veliki broj usluga i zadovoljnih korisnika nemoguće je ukratko predstaviti, ali ovo su neke brojke na koje smo izrazito ponosni i koje su same po sebi garancija kvaliteta koji nudimo svojim klijentima.

Godina
Klijenata
Projekata

Ko smo i čime se bavimo

TippNet je prvi subotički Internet provajder, koji danas ima lidersku poziciju na polju Internet provajdinga u čitavom regionu. 

Pored Internet provajdinga, TippNet se bavi prodajom računara i računarske opreme, razvojem i prodajom softvera, izradom web prezentacija, web hostingom, registracijom nacionalnih i stranih Internet domena. TippNet pruža zaokruženu ponudu, sjajnu podršku i na taj način predstavlja dugoročnog partnera svojim klijentima/ kupcima.