024 / 257 257 Subotica, Karađorđev put 2

Priča o TippNetu

Poštovani korisnici, 

obaveštavamo Vas da od 01.08.2019. TippNet d.o.o. statusnom promenom postaje deo Astra Telekoma u delu koji se bavi pružanjem usluga. Astra Telekom je mlada poslovna organizacija iz Beograda, sa jasno definisanim ciljevima koji se u potpunosti oslanjaju na kvalitet usluge i odnosa prema korisniku. Profesionalan pristup u svim domenima nastupa pruža Astra Telekomu snažan temelj za budući razvoj. Nakon stroge selekcije kadrova okupljen je tim koji uliva sigurnost da će i najambicioznija očekivanja biti ispunjena.
Svesni činjenice da dinamično tržište telekomunikacija danas ne prihvata kompromise, formiran je tim iskusnih profesionalaca sa zadatkom da Astra Telekom dostigne maksimalnu prepoznatljivost kao pouzdano rešenje za sve Vaše potrebe i kada je reč o poslovnoj primeni i kada govorimo o primeni naših usluga u kućnom ambijentu. 

 

Kako je počelo...

 

Više od 20 godina Vaš partner na Internetu!

Sve je počelo davne 1996. godine kada je subotički preduzetnik Jožef Miškolci, istrajan u praćenju svoje vizije oformio prvi subotički ISP, i jedan od prvih na teritoriji Jugoslavije. TippNet je neprikosnoveni lider u regionu na polju Internet provajdinga. Od početnih koraka u oblasti BBS mreža izrasli smo u firmu čije Internet usluge koristi više od desetak hiljada zadovoljnih korisnika.

TippNet je bio pionir u razvoju bežičnog Interneta u našem gradu, kao i u širem području. Tokom više od 9 godina razvoja ovog sistema, izborili smo, i sa ponosom možemo da kažemo, i do danas zadržali, ubedljivu lidersku poziciju na ovom polju.

Ono čime se možemo pohvaliti je da se pored Internet provajdinga TippNet bavi i projektovanjem, izvođenjem i održavanjem računarskih mreža, proizvodnjom, prodajom i servisiranjem računara, prodajom računarskih komponenti i opreme, razvojem i prodajom softvera, izradom web prezentacija, web hostingom, registracijom nacionalnih i međunarodnih domena i drugim delatnostima.

U TippNetu danas pronalazite jednu zaokruženu ponudu, po principu “sve na jednom mestu”,

koja sama po sebi garantuje kvalitet i štedi Vaše vreme!

 

Čime se bavimo?


Donosimo kvalitetan Internet u domove privatnih korisnika, i u firme, kancelarije i ostale varijante poslovnih prostora naših poslovnih korisnika, i otvaramo im vrata prema svetu, obezbeđujući brzu i stabilnu konekciju! 

Izradom web sajtova bavimo se takođe dugi niz godina. Prisustvo u virtuelnom svetu u današnjim uslovima postalo je imperativ! I ne samo u poslovanju… Mi smo tu da za klijente pripremimo rešenje koje u najboljem svetlu prikazuje njihovu delatnost, proizvod/uslugu, hobi ili ličnost…

Šta nas izdvaja osim kvalitetne usluge i pristupačnih cena? Pouzdanost. Iskustvo. Tradicija.

Zadovoljni korisnik uvek je bio i ostaće u fokusu svih naših aktivnosti i razvojnih planova. Za nas su svi korisnici jednaki, i “mali” korisnici koji od Interneta imaju skromna očekivanja, kao i oni “veliki” koji zahtevaju stalnu podršku, kojima od naše usluge zavisi efikasnost obavljanja poslovnih procesa.

Poziciju lokalnog provajdera mi smo pretvorili u prednost! Prednost koju uživaju naši klijenti, a koja se ogleda u stalnoj podršci koju obezbeđujemo, i koja je jedna od naših snaga.

 

 

 

Osnovne informacije o preduzeću