024 / 555 765 Subotica, Karađorđev put 2

Televizija za sve


 

Uživajte u najboljim informativnim, dokumentarnim, zabavnim i dečijim programima na najgledanijim domaćim i svetskim TV kanalima. Od sada u paketu sa Internetom, po sjajnim cenama. Pogledajte aktuelnu listu kanala! 

Uštedite uz brz Internet i televiziju sjajnog kvaliteta u jednom paketu!

 

Prijavite se! 
 

 

NET + TV + TEL


MIX paketi donese Vam uštedu!

Uživajte u pouzdanom Internetu, omiljenim TV kanalima i besprekornoj telefoniji za svega 1999 dinara mesečno. Ppgledajte aktuelnu ponudu TV programa i odlučite se za START ili STANDARD paket

Spojite NET, TV i TEL u TippNetovom MIX paketu.   

 

Prijavite se odmah 

"Na klik do kupca"


Šta je digitalna transformacija i kako je primeniti u poslovanju? Zašto je važno imati svoj domen i sajt? Kojim alatima na Internetu se može otkriti prevara?
Kako preusmeriti Internet saobraćaj u kasu svoje firme? Zašto je Internet oglašavanje već dugo jedini vid oglašavanja velikog broja preduzeća?

Ovo i još mnogo toga zanimljivog i korisnog, čuli smo juče u prostorijama Regionalne privredne komore u Subotici na predavanju ekipe iz Registra nacionalnog internet domena (RNIDS).   

Na klik do kupca

 

Obaveštenja

Edukacija o pravilnom poslovnom prisustvu na Internetu

U prostorijama Regionalne privredne komore u Subotici, 20.02.2019. je održana besplatna edukacija na temu pravilnog poslovnog prisustva na Internetu, „Na klik do kupca“.

Zaštitite ekrane pametnih uređaja

Smart uređaji kao mobilni telefoni i tableti postali su naši novi najbolji smart prijatelji. Služe nam za zabavu, za posao, za kupovinu, njima fotografišemo, pomoću njih svakodnevno komuniciramo, na njima često čuvamo uspomene.

5 godina garancije na Acer

DOBRA CENA + 5 GODINA GARANCIJE

20 godina sa Vama

Više od 20 godina Vaš partner na Internetu


TippNet je prvi subotički Internet provajder, koji danas ima lidersku poziciju na polju Internet provajdinga u čitavom regionu. 

Pored Internet provajdinga, TippNet se bavi prodajom računara i računarske opreme, razvojem i prodajom softvera, izradom web prezentacija, web hostingom, registracijom nacionalnih i stranih Internet domena. TippNet pruža zaokruženu ponudu, sjajnu podršku i na taj način predstavlja dugoročnog partnera svojim klijentima/ kupcima. 

Ovo je naša priča