024 / 555 765 Subotica, Karađorđev put 2

Tabletu će se sigurno obradovati


Vivax TPC-100 3G

 

Dame je potrebno obasipati pažnjom svakoga dana, ali bliži se onaj dan kada svi damo malo više od sebe da je učinimo srećnom! Ovoga puta, odaberite poklon koji će je obradovati, a koji će joj koristiti u obavljanju svakodnevnih obaveza, za razonodu, i tako dalje. Jedan od naših predloga je Vivax TPC-100, ali pogledajte kompletnu ponudu i odaberite nešto u njenom stilu.  

 

Odlična ponuda: 32.990 dinara

 

Obaveštenja

Čišćenje računara samo 890 dinara

Za SAMO 890 dinara pripremite svoj računar za novu sezonu! Uklonite viruse, očistite ga od prljavštine i prašine, i Opširnije

Cene štampača nikad pristupačnije

Trenutno na policama TippNet prodavnice, možete da pronađete ogroman izbor štampača različitih brendova: HP, Epson, Canon... po sjajnim cenama!

  Opširnije

Dobitnici TippNet poklon paketa

Od 20. septembra, svakoga dana delimo po jedan ROĐENDANSKI POKLON PAKET! 20 dana, dnevni 20. uplatilac Internet paketa, dobija poklon od TippNet-a.  Opširnije

20 godina sa Vama

20 godina Vaš partner na Internetu


TippNet je prvi subotički Internet provajder, koji danas ima lidersku poziciju na polju Internet provajdinga u čitavom regionu. 

Pored Internet provajdinga, TippNet se bavi prodajom računara i računarske opreme, razvojem i prodajom softvera, izradom web prezentacija, web hostingom, registracijom nacionalnih i stranih Internet domena. TippNet pruža zaokruženu ponudu, sjajnu podršku i na taj način predstavlja dugoročnog partnera svojim klijentima/ kupcima. 

Ovo je naša priča