024 / 555 765 Subotica, Karađorđev put 2

Aqua Blue zimsko osveženje


ASUS u simpatičnom dizajnu 

 

U moru laptopa na policama TippNet prodavnice, svojom svežinom i nežnošću ovih dana ističe se sjajni ASUS X540SA-XX375D Aqua Blue. Sjajna cena i dobre komponente u privlačnom i simpatičnom dizajnu osvojiće Vas na prvi pogled!   

 

Odlična ponuda: 32.990 dinara

 

Obaveštenja

Cene štampača nikad pristupačnije

Trenutno na policama TippNet prodavnice, možete da pronađete ogroman izbor štampača različitih brendova: HP, Epson, Canon... po sjajnim cenama!

  Opširnije

Dobitnici TippNet poklon paketa

Od 20. septembra, svakoga dana delimo po jedan ROĐENDANSKI POKLON PAKET! 20 dana, dnevni 20. uplatilac Internet paketa, dobija poklon od TippNet-a.  Opširnije

Servis SMS uplata

Poštovani korisnici,

obeveštavamo Vas da od 1. avgusta 2016. više nećete biti u mogućnosti da svoje Internet pakete plaćate putem SMS-a. Pakete ćete moći uplatiti u našoj Opširnije

20 godina sa Vama

20 godina Vaš partner na Internetu


TippNet je prvi subotički Internet provajder, koji danas ima lidersku poziciju na polju Internet provajdinga u čitavom regionu. 

Pored Internet provajdinga, TippNet se bavi prodajom računara i računarske opreme, razvojem i prodajom softvera, izradom web prezentacija, web hostingom, registracijom nacionalnih i stranih Internet domena. TippNet pruža zaokruženu ponudu, sjajnu podršku i na taj način predstavlja dugoročnog partnera svojim klijentima/ kupcima. 

Ovo je naša priča