024 / 555 765 Subotica, Karađorđev put 2

Televizija za sve


 

Uživajte u najboljim informativnim, dokumentarnim, zabavnim i dečijim programima na najgledanijim domaćim i svetskim TV kanalima. Od sada u paketu sa Internetom, po sjajnim cenama. Pogledajte aktuelnu listu kanala! 

Uštedite uz brz Internet i televiziju sjajnog kvaliteta u jednom paketu!

 

Prijavite se! 
 

 

NET + TV + TEL


MIX paketi donese Vam uštedu!

Uživajte u pouzdanom Internetu, omiljenim TV kanalima i besprekornoj telefoniji za svega 1999 dinara mesečno. Ppgledajte aktuelnu ponudu TV programa i odlučite se za START ili STANDARD paket

Spojite NET, TV i TEL u TippNetovom MIX paketu.   

 

Prijavite se odmah 

5 godina garancije i besplatan Internet


Svi su ludi za Acer-om!

Snažne performanse upakovane u elegantan i profesionalni dizajn Acer sada nudi po sjajnoj ceni. Na našim policama pronaći ćete nekoliko modela po veoma pristupačnim cenama. Ali ovo nije sve! Na sve Acer modele laptopa sada imate garanciju od ČAK 5 GODINA! TippNet Vam uz kupovinu poklanja i mesec dana besplatnog Interneta. Sada je pravo vreme da kupite Acer!   

 

Odlična ponuda: 5 godina garancije!

 

Obaveštenja

5 godina garancije na Acer

DOBRA CENA + 5 GODINA GARANCIJE

Poštovani kupci,

navikli ste da na našim policama imate mogućnost da pronađete veliki broj laptopa raznih brendova, različitog cenovnog ranga, Opširnije

Cene štampača nikad pristupačnije

Trenutno na policama TippNet prodavnice, možete da pronađete ogroman izbor štampača različitih brendova: HP, Epson, Canon... po sjajnim cenama!

  Opširnije

Servis SMS uplata

Poštovani korisnici,

obeveštavamo Vas da od 1. avgusta 2016. više nećete biti u mogućnosti da svoje Internet pakete plaćate putem SMS-a. Pakete ćete moći uplatiti u našoj Opširnije

20 godina sa Vama

20 godina Vaš partner na Internetu


TippNet je prvi subotički Internet provajder, koji danas ima lidersku poziciju na polju Internet provajdinga u čitavom regionu. 

Pored Internet provajdinga, TippNet se bavi prodajom računara i računarske opreme, razvojem i prodajom softvera, izradom web prezentacija, web hostingom, registracijom nacionalnih i stranih Internet domena. TippNet pruža zaokruženu ponudu, sjajnu podršku i na taj način predstavlja dugoročnog partnera svojim klijentima/ kupcima. 

Ovo je naša priča