024 / 555 765 Subotica, Karađorđev put 2

Televizija za sve


 

Uživajte u najboljim informativnim, dokumentarnim, zabavnim i dečijim programima na najgledanijim domaćim i svetskim TV kanalima. Od sada u paketu sa Internetom, po sjajnim cenama. Pogledajte aktuelnu listu kanala! 

Uštedite uz brz Internet i televiziju sjajnog kvaliteta u jednom paketu!

 

Prijavite se! 
 

 

NET + TV + TEL


MIX paketi donese Vam uštedu!

Uživajte u pouzdanom Internetu, omiljenim TV kanalima i besprekornoj telefoniji za svega 1999 dinara mesečno. Ppgledajte aktuelnu ponudu TV programa i odlučite se za START ili STANDARD paket

Spojite NET, TV i TEL u TippNetovom MIX paketu.   

 

Prijavite se odmah 

"Na klik do kupca"


Šta je digitalna transformacija i kako je primeniti u poslovanju? Zašto je važno imati svoj domen i sajt? Kojim alatima na Internetu se može otkriti prevara?
Kako preusmeriti Internet saobraćaj u kasu svoje firme? Zašto je Internet oglašavanje već dugo jedini vid oglašavanja velikog broja preduzeća?

Ovo i još mnogo toga zanimljivog i korisnog, čuli smo juče u prostorijama Regionalne privredne komore u Subotici na predavanju ekipe iz Registra nacionalnog internet domena (RNIDS).   

Na klik do kupca

 

Obaveštenja

Edukacija o pravilnom poslovnom prisustvu na Internetu

U prostorijama Regionalne privredne komore u Subotici, 20.02.2019. je održana besplatna edukacija na temu pravilnog poslovnog prisustva na Internetu, „Na klik do kupca“.

Zaštitite ekrane pametnih uređaja

Smart uređaji kao mobilni telefoni i tableti postali su naši novi najbolji smart prijatelji. Služe nam za zabavu, za posao, za kupovinu, njima fotografišemo, pomoću njih svakodnevno komuniciramo, na njima često čuvamo uspomene.

HP za sveže jesenje dane

Ove jeseni, obradujte sebe i svoje ukućane novim laptopom! Za sveže jesenje dane...

Jesen nam se polako ali sigurno gnjezdi, kako u dvorišta tako i u raspoloženje.

20 godina sa Vama

Više od 20 godina Vaš partner na Internetu


TippNet je prvi subotički Internet provajder, koji danas ima lidersku poziciju na polju Internet provajdinga u čitavom regionu. 

Pored Internet provajdinga, TippNet se bavi prodajom računara i računarske opreme, razvojem i prodajom softvera, izradom web prezentacija, web hostingom, registracijom nacionalnih i stranih Internet domena. TippNet pruža zaokruženu ponudu, sjajnu podršku i na taj način predstavlja dugoročnog partnera svojim klijentima/ kupcima. 

Ovo je naša priča