024 / 555 765 Subotica, Karađorđev put 2

Televizija za sve


 

Uživajte u najboljim informativnim, dokumentarnim, zabavnim i dečijim programima na najgledanijim domaćim i svetskim TV kanalima. Od sada u paketu sa Internetom, po sjajnim cenama. Pogledajte aktuelnu listu kanala! 

Uštedite uz brz Internet i televiziju sjajnog kvaliteta u jednom paketu!

 

Prijavite se! 
 

 

NET + TV + TEL


MIX paketi donese Vam uštedu!

Uživajte u pouzdanom Internetu, omiljenim TV kanalima i besprekornoj telefoniji za svega 1999 dinara mesečno. Ppgledajte aktuelnu ponudu TV programa i odlučite se za START ili STANDARD paket

Spojite NET, TV i TEL u TippNetovom MIX paketu.   

 

Prijavite se odmah 

5 godina garancije i besplatan Internet


Svi su ludi za Acer-om!

Snažne performanse upakovane u elegantan i profesionalni dizajn Acer sada nudi po sjajnoj ceni. Na našim policama pronaći ćete nekoliko modela po veoma pristupačnim cenama. Ali ovo nije sve! Na sve Acer modele laptopa sada imate garanciju od ČAK 5 GODINA! TippNet Vam uz kupovinu poklanja i mesec dana besplatnog Interneta. Sada je pravo vreme da kupite Acer!   

 

Odlična ponuda: 5 godina garancije!

 

Obaveštenja

Radno vreme tokom praznika

Poštovani kupci i korisnici, usled novogodišnjih praznika, prodavnica i uplatno mesto TippNet (u Subotici) će u narednim danima raditi u izmenjenim terminima:

28. decembar 2018.     08.00-13.00

29. decembar  2018.     08.00-13.00

31. decembar 2018.     08.00-13.00

01.01.2019.  neradni dan

02.01.2019.  neradni dan  

 

Zaštitite ekrane pametnih uređaja

Smart uređaji kao mobilni telefoni i tableti postali su naši novi najbolji smart prijatelji. Služe nam za zabavu, za posao, za kupovinu, njima fotografišemo, pomoću njih svakodnevno komuniciramo, na njima često čuvamo uspomene.

HP za sveže jesenje dane

Ove jeseni, obradujte sebe i svoje ukućane novim laptopom! Za sveže jesenje dane...

Jesen nam se polako ali sigurno gnjezdi, kako u dvorišta tako i u raspoloženje.

20 godina sa Vama

Više od 20 godina Vaš partner na Internetu


TippNet je prvi subotički Internet provajder, koji danas ima lidersku poziciju na polju Internet provajdinga u čitavom regionu. 

Pored Internet provajdinga, TippNet se bavi prodajom računara i računarske opreme, razvojem i prodajom softvera, izradom web prezentacija, web hostingom, registracijom nacionalnih i stranih Internet domena. TippNet pruža zaokruženu ponudu, sjajnu podršku i na taj način predstavlja dugoročnog partnera svojim klijentima/ kupcima. 

Ovo je naša priča