024 / 257 257 Subotica, Karađorđev put 2

Serveri

Kupite server po Vašoj meri i uspostavite ekonomičnu i efikasnu IT platformu za sadašnje i sve buduće zadatke! Nudimo Vam izuzetan izbor tower i rack mount servera!

Serveri najpoznatijih i najpouzdanijih svetskih brendova bogate našu ponudu. Popunite naš online zahtev za ponudu, a mi ćemo Vas kontaktirati u najskorijem roku i u skladu sa Vašim potrebama i zahtevima, kreiraćemo ponudu specijalno za Vaše preduzeće! MI razumemo Vaše potrebe.

 

ZATRAŽITE PONUDU 

 

Iz ponude izdvajamo:

 

Vodite svoj posao uz podršku servera koji odgovaraju Vašim potrebama. Smanjite troškove i kompleksnost ulaganjem u sistem koji je spreman da se izbori sa izazovima savremenog poslovanja i prilagodljiv Vašem budućem rastu. U paleti Lenovo servera, nalaze se svestrane poslovne platforme koje karakteriše pouzdanost jednog vodećeg brenda, energetski efikasan dizajn i funkcionalnost svetske klase. 

 

DELL serveri nude odgovore i rešenja na sva pitanja i izazove savremenog načina poslovanja, bilo da je reč o malim, srednjim ili velikim preduzećima. Ove servere karakterišu sjajne performanse, uvećane mogućnosti upravljanja, fleksibilnost i proširivost. U ponudi su serveri različite namene i različitih mogućnosti, sa konfiguracijama koje odgovaraju konkretnim zahtevima klijenta. 

 

HP serveri obezbeđuju kompletnu infrastrukturu koja podržava poslovne ciljeve i rast preduzeća. U ponudi je veliki broj servera koji se prema svojoj nameni i karakteristikama, uklapa u poslovanje raznolikog spektra preduzeća, i koji će pomoći uspostavljanju stabilne IT platforme. 

 

Fujitsu serveri omogućavaju ostvarenje one poznate u poslovanju: uraditi više, sa što manje napora. Arhitektura ovih servera je prilagođena industrijskim standardima i doprinosi povećanju operativne efikasnosti preduzeća. Ulaganje u Fujitsu servere je ulaganje koje će u vrlo kratkom roku samo sebe isplatiti. Skalabilni, pouzdani, efikasni...