024 / 257 257 Subotica, Karađorđev put 2

Storage

NAS (Network Attached Storage) serveri postali su sastavni deo svakog naprednog i modernog preduzeća! Njihova uloga u preduzeću može biti višestruka, od uloge servera za skladištenje, čuvanje i backup podataka, preko servera za video nadzor, do web servera. Popunite formular i zatražite ponudu, a mi ćemo Vam ponuditi idealno rešenje. 

 

ZATRAŽITE PONUDU 

 

Iz ponude izdvajamo:

 

QNAP dizajnira višenamenske Network Attached Storage servere vrhunskog kvaliteta i performansi. U zavisnosti od okruženja u kome će isti biti korišćen, da li je to malo, srednje ili veliko preduzeće, i od količine potrebne memorije, formiraćemo za Vas ponudu koja će svojim odnosom cene i kvaliteta zadovoljiti Vaše zahteve, Kao što im i sam slogan govori, QNAP proizvodi pouzdane i kvalitetne mrežne uređaje jednostavne za korišćenje, snažne i izuzetnog kapaciteta.

 

Synology je renomirani brend! Nudi kompaktna, skalabilna i, u svakom slučaju isplativa i izuzetno snažna storage rešenja. Synology storage je centralizovano rešenje, pouzdano i kreirano da odgovori na izazove zahtevnog poslovnog okruženja.